Υποβρύχιες Υπηρεσίες στο αγκυροβόλιο του Πειραιά, Ελλάδα.

17.05.2023

Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα για την περιοχή του Πειραιά.

Η εταιρεία BEVALDIA παρέχει υποβρύχιες υπηρεσίες στην περιοχή του Πειραιά με εμφανή πλεονεκτήματα. Η διεθνής εμπειρία της στις εργασίες υποβρύχιου καθαρισμού της επιτρέπει να εκτελεί καθαρισμό υφάλων σύμφωνα με τα πρότυπα της Νέας Ζηλανδίας. Ακόμη επιτρέπει την έκδοση εκθέσεων κατάλληλων για υποβολή σε Ναυλωτές, Λιμενικές Αρχές και Πλοιοκτήτες. Επιπρόσθετα καλύπτει όλες τις απαιτήσεις που ορίζουν οι ναυτιλιακές εταιρείες ή οι ναυλωτές.

Είναι πιστοποιημένη από το σύνολο των IACS καθώς και κατά ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 πιστοποιημένη από την BV και ISO 37001:2016 TÜV AUSTRIA.
Την εμπιστεύεται ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο πελατών. Μπορεί να υποστηρίξει υποβρύχιες υπηρεσίες σε περισσότερες από 25 χώρες στον κόσμο.

Ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, την πολιτική ασφαλούς υγείας, τον κώδικα δεοντολογίας και τις πολιτικές κατά της δωροδοκίας καθώς και τα βασικά πρωτόκολλα εμπιστευτικής προστασίας που πρέπει να τηρούνται σε όλες τις εργασίες αυτού του επιπέδου.

Καλύπτει όλες τις απαιτήσεις πρακτόρευσης για την είσοδο των πλοίων στον Πειραιά.

Διαθέτει έμπειρο καταδυτικό προσωπικό, υπερσύγχρονο εξοπλισμό καθαρισμού υφάλων και εξοπλισμό γυαλίσματος προπέλας, ενώ όλες οι διαδικασίες ακολουθούνται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ISO.

Επιπλέον, η εταιρεία μας παρέχει και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στεγνών/ξηρών εργασιών όπως καθαρισμό πάνω από την ίσαλο γραμμή, επισκευές με συγκόλληση, επιθεωρήσεις NDT, υπηρεσίες μετονομασίας πλοίων κ.λπ.

Θα χαρούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας από τον καταδυτικό μας σταθμό στον Πειραιά.
Για προσφορά επικοινωνήστε: https://www.bevaldia.com

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!