Σημαντικό βραβείο για την εταιρεία Louis Hotels

03.04.2014

Έξι ξενοδοχεία της εταιρείας Louis Hotels βραβεύθηκαν για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας στην διεθνή έκθεση τουρισμού ΜΙΤT στη Ρωσία από τον διεθνή τουριστικό οργανισμό Biblio Globus.

Πρόκειται για τα ξενοδοχεία : « Primasol Louis Ionian Sun» , «Louis Kerkyra Golf» και « Louis Corcyra Beach» στην Κέρκυρα, το «Louis Zante Beach» στη Ζάκυνθο, το «Louis Creta Princess» στην Κρήτη και το «Louis Colossos Beach» στη Ρόδο τα οποία έλαβαν το βραβείο “ Gold StandardHotel for Family Holiday”. Επίσης το Louis Plagos στη Ζάκυνθο και το Louis Kerkyra Golf, διακρίθηκαν με το “Gold Standard Hotel for Youth Holiday” για τις επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης που προσφέρουν στους νέους επισκέπτες τους.


Ο διεθνής τουριστικός οργανισμός Biblio Globus το 2013 διακίνησε συνολικά 2 εκατομμύρια τουρίστες. Στην Ελλάδα διακίνησε 263. 184 τουρίστες. Το 2014 οι πτήσεις προς την Ελλάδα θα έχουν ως αφετηρία τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη και την Αικατερινούπολη. Η αναμενόμενη αύξηση του όγκου μεταφορών σε διάφορους ελληνικούς προορισμούς είναι 30\%. Δραστηριοποιείται με αεροπορικές πτήσεις από 29 περιοχές στη Μόσχα, την Ουκρανία και το Καζακστάν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!