Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ομίλου Φίλων Λιμπερτυ

01.03.2024

Σε έναν ιστορικό χώρο-σύμβολο της διαχρονικής εξέλιξης της ελληνικής ναυτιλίας, το SS HELLAS LIBERTY και συγκεκριμένα στην αίθουσα «Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου», πραγματοποιήθηκε στις 17/2/2024 η ετήσια Γενική Συνέλευση του Όμιλου Φίλων Λιμπερτυ.

Μιχάλης Κούζιλος, κ Άννα Πολέμη

Η πρόεδρος κ Άννα Πολέμη κήρυξε την έναρξη της συνελεύσεως καλωσορίζοντας τα μέλη, τους φίλους του και δημοσιογράφους στο Hellas Liberty.

Την συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους οι Καπετάν Κώστας Φράγκος  ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕΝ Καπετάν Παναγιώτης Γιγής , από Lloyds Register ο κ. Θεοδόσης Σταματέλος από την HELMEPA η κ Ματούλα Αντωνάκου, από την DANAOS o κ. Παντελής Παπαλυμπέρης από την Majestic International Cruises ο κ. Θεόδωρος Κόντες , πολλά μέλη, φίλοι του ομίλου και δημοσιογράφοι.

Ακολουθήσε βράβευση με τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη και μακροχρόνια συμβολή του στο Hellas Liberty τον επίτιμο Προέδρο Καπετάν Βαγγέλη Κούζιλο από την Προέδρο κ. Άννα Πολέμη, την οποία παρέλαβε ο γιος του κ. Μιχάλης Κούζιλος Η πρόεδρος του ομίλου κ Άννα Πολέμη προχώρησε στη παρουσίαση του απολογισμού και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για το 2023 και ο Γενικός Διευθυντής

Δ. Σαρικαβάζης, καπτ Κώστας Φράγκος, Ι. Δρακογιαννόπουλος

Δημήτρης Σαρικαβάζης παρουσίασε τον προϋπολογισμό και τους στόχους του Ομίλου για το 2024/

Ακολούθησε ψηφοφορία για την ανάδειξη των πέντε νέων μέλλων του Διοικητικού Συμβούλιου ως ακολούθως:

Ιωάννης Δρακογιαννόπουλος
Αλέξανδρος Λεμονίδης
Αθανάσιος Μπέης
Άννα Πολέμη
Γιώργος Τσαβλίρης

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδρίαση σύντομα για την συγκρότηση του σε σώμα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!