ΚΑΤΡΑΔΗΣ: Tιμήθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο

10.01.2024

Ο Όμιλος Εταιρειών Κατράδης τιμήθηκε με ένα σημαντικό βραβείο από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς (PSC), ως αναγνώριση της αφοσιωμένης υποστήριξής του την περασμένη χρονιά.

Να σημειωθεί ότι, αυτή η διάκριση απονεμήθηκε ευγενικά κατά τη διάρκεια μιας ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του PSC, που συνέπεσε με την παραδοσιακή εκδήλωση καθαγιασμού των υδάτων του συλλόγου.

Η εκδήλωση ήταν μια ζωντανή γιορτή του κοινοτικού πνεύματος, αναγνωρίζοντας όχι μόνο τους εξαιρετικούς αθλητές του συλλόγου αλλά και διάφορους συντελεστές από κοινωνικούς τομείς. Ο Όμιλος Κατράδης είχε το προνόμιο να συμμετέχει σε αυτή τη συγκέντρωση, την οποία τίμησαν αξιότιμα μέλη της κοινωνίας και βασικές προσωπικότητες τόσο από την πολιτεία όσο και από τον τοπικό δήμο.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία Κατράδης Σχοινιά Ναυτιλίας ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1936 στον Πειραιά και είναι από τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές βιομηχανίες του ναυτιλιακού τομέα με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίως. Είναι πιστοποιημένη σαν κατασκευαστής και προμηθευτής σχοινιών πρόσδεσης πλοίων & εξεδρών πετρελαίου, κοτέρων, αλιείας & ιχθυοκαλλιέργειας, χαλύβδινων συρματόσχοινων για πρόσδεση, ανύψωση, εξόρυξη και άλλες εφαρμογές, ανοδίων ψευδαργύρου και αλουμινίου, αγκυρών & αλυσίδων, εξαρτημάτων εμπορευματοκιβωτίων, πλωτήρων μαρινών, εξοπλισμού καταστρώματος πλοίων και πάροχος υπηρεσιών δοκιμών σε αναγνωρισμένο εργαστήριο αγκύρωσης και πρόσδεσης.

1704711554920

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!