Η Barbara Pickering επιλέχθηκε ως η επόμενη πρόεδρος της Chevron Shipping

26.01.2024

Η Barbara Pickering επιλέχθηκε να ηγηθεί της Chevron Shipping Co μετά την αποχώρηση του προέδρου Mark Ross από τη θέση που κατείχε από το 2015.

Η Pickering, η οποία είναι επί του παρόντος αντιπρόεδρος, θα αναλάβει την 1η Μαΐου. Εντάχθηκε στη Chevron το 1991 ως ναυλώτρια πλοίων στο Λονδίνο και κατείχε θέσεις στη Chevron στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ. Επί του παρόντος, υπηρετεί επίσης ως αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ναυτιλιακού Φόρουμ Εταιρειών Πετρελαίου (OCIMF).

Ο Ross εντάχθηκε στη Chevron το 1990 και κατείχε θέσεις στους οργανισμούς midstream, upstream και downstream της εταιρείας. Πριν γίνει πρόεδρος της Chevron Shipping, ο Ross διετέλεσε αντιπρόεδρος για τέσσερα χρόνια. Είναι επίσης διευθυντής του American Bureau of Shipping και του UK P&I Club και είναι πρώην πρόεδρος του Oil Companies International Marine Forum (OCIMF) και του Society of International Gas Tanker and Terminal Operators (SIGTTO).

«Ήταν τιμή και προνόμιο που εργάστηκα για τη Chevron Shipping Co και που υπηρέτησα ως πρόεδρος τα τελευταία εννέα χρόνια. Είμαι πολύ περήφανος για όσα καταφέραμε μετατρέποντας τη Chevron Shipping Co σε ναυτιλιακό οργανισμό παγκόσμιας κλάσης. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν σωστά το πώς νιώθω για τον οργανισμό μας και τη βαθιά εκτίμηση που τρέφω για τους ανθρώπους που τον διευθύνουν – στα πλοία μας, στους τερματικούς σταθμούς μας και στην ξηρά», είπε ο Ross.

Η Chevron Shipping διαχειρίζεται ένα στόλο 30 πλοίων και ναυλώνει third-party πλοία για τη μεταφορά αργού πετρελαίου, LNG, LPG, προϊόντων διύλισης πετρελαίου και χημικών για τις επιχειρήσεις της Chevron.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!