Η AMA Capital Partners δημιουργεί μία κοινοπραξία με την Skysail Advisors

25.01.2024

Η AMA Capital Partners, μια επενδυτική μπουτίκ τράπεζα επικεντρωμένη στις θαλάσσιες μεταφορές, έχει δημιουργήσει μια κοινοπραξία με τη Skysail Advisors με έδρα τη Βοστώνη, μια συμβουλευτική εταιρεία που ειδικεύεται στον χώρο της ναυτιλιακής τεχνολογίας, έναν τομέα στον οποίο σημειώθηκαν τεράστιες συγχωνεύσεις και εξαγορές τους τελευταίους 12 μήνες.

Από την πλευρά του, ο Ευάγγελος Ευσταθίου, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Skysail, σχολίασε ότι «Τα τελευταία πέντε χρόνια η Skysail έχει δει μια σημαντική εισροή επιχειρηματικών κεφαλαίων και ιδιωτικών κεφαλαίων στον χώρο της ναυτιλιακής τεχνολογίας, λόγω των επενδύσεων των εταιρειών στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές. Γνωρίζουμε τους επικεφαλείς της AMA εδώ και πολύ καιρό και βλέπουμε μια εξαιρετική ευκαιρία να συνδυάσουμε την τεχνογνωσία τους στις αγορές θαλάσσιων κεφαλαίων με τις απαράμιλλες υπηρεσίες πληροφοριών και συμβουλευτικών υπηρεσιών της Skysail».

Η συνεργασία AMA και Skysail θα λειτουργήσει από κοινού από το γραφείο της AMA στο Stamford, στο Κονέκτικατ και το γραφείο της Skysail στη Βοστώνη, στη Μασαχουσέτη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!