Βραβείο Παγκόσμιας Ναυτιλίας στην Capital Gas Ship Management Corp.

30.11.2023

ο βραβείο αναγνωρίζει ότι η Capital βρίσκεται στην πρωτοπορία της ελληνικής ναυτιλίας επενδύοντας σε πλοία που θα «μεταφέρουν» τη ναυτιλία και τον κόσμο γενικότερα σε μία νέα εποχή χωρίς άνθρακα

Με το διεθνές βραβείο «World LNG Shipping Award» τιμήθηκε η Capital Gas Ship Management στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου 23rd World LNG Summit & Awards που πραγματοποιείται φέτος στην Αθήνα.

Εκ μέρους της Capital Gas το βραβείο παρέλαβαν ο Γεράσιμος Καλογηράτος, CEO της Capital Product Partners, ο Σπύρος Λεούσης, CCO της Capital Product Partners, και ο Μίλτος Ζήσης, γενικός διευθυντής της Capital Gas Ship Management.

Το βραβείο αναγνωρίζει ότι η Capital βρίσκεται στην πρωτοπορία της ελληνικής ναυτιλίας επενδύοντας σε πλοία που θα «μεταφέρουν» τη ναυτιλία και τον κόσμο γενικότερα σε μία νέα εποχή χωρίς άνθρακα. 

Από αριστέρα: Μίλτος Ζήσης, γενικός διευθυντής της Capital Gas Ship Management, Γεράσιμος Καλογηράτος, CEO της Capital Product Partners και Σπύρος Λεούσης, CCO της Capital Product Partners

Η Capital Gas Ship Management Corp. είναι μέρος του ομίλου Capital που ελέγχει συνολικά 108 πλοία συνολικής χωρητικότητας περίπου 11 εκατομμυρίων τόνων (dwt), σε όλους τους ναυτιλιακούς κλάδους.

Είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που επένδυσε σε πλοία μεταφοράς υγροποιημένου CO2 των 22.000 cbm με παραγγελία δύο πλοίων στη Hyundai και η πρώτη ελληνική εταιρεία που επενδύει σε πολύ μεγάλα πλοία μεταφοράς αμμωνίας των 88.000 cbm. Το 2023, η Capital Gas ύψωσε την ελληνική σημαία σε δύο πλοία LNG με σχέδια να επεκτείνει τον υπό ελληνική σημαία στόλο.
πηγή:ot.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!