«Ζωγράφοι Σε Δράση» στα πλοία της ΑΝΕΚ

04.08.2014

Πιστή στη φιλοσοφία της η ΑΝΕΚ LINES, για υπεύθυνη εταιρική λειτουργία και έχοντας πάντα ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, ενώνει για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις της με το Ίδρυμα Χατζηκώνστα και τους «Ζωγράφους Σε Δράση» στις εκθέσεις εν πλω που λειτουργούν στα πλοία της εταιρείας.

Με στόχο «περισσότερα χρώματα, περισσότερα χαμόγελα για τα παιδιά», τα έσοδα, από την αγορά των 420 εκθεμάτων, η τιμή των οποίων ξεκινά από 1€, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στις δράσεις του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.


Τα εκθέματα περιλαμβάνουν καλοκαιρινές δημιουργίες, όπως κοσμήματα, χειροτεχνίες, πίνακες ζωγραφικής κλπ, και διατίθενται στα πλοία «ΕΛΥΡΟΣ» και «OL.CHAMPION» της ΑΝΕΚ LINES.


Το Ίδρυμα Γεωργ. & Αικ. Χατζηκώνστα, λειτουργεί πάνω από 150 χρόνια με αποκλειστικό στόχο να δίνει χαμόγελο και ελπίδα, παράλληλα, με περίθαλψη και απαραίτητες γνώσεις, σε παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών, που έχουν οικονομικές ανάγκες και κοινωνικές δυσκολίες.


Σε όλους του οικότροφους του Ιδρύματος παρέχονται δωρεάν: Διαμονή, σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, εξωσχολικές δραστηριότητες & ψυχαγωγία, ένδυση και υπόδηση.


Η συμμετοχή όλων σε αυτήν την ξεχωριστή ενέργεια είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη, την αλληλεγγύη και την ευαισθησία μας και να φέρουμε το χαμόγελο και τη ζεστασιά στις καρδιές αυτών των παιδιών, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!