«Ζεστό» χρήμα 14,4 εκατ δολ στο ταμείο της Euroseas Ltd

12.03.2014

Σε συμφωνία πώλησης πακέτου 11,2 εκατομμύριων με το΄χων, έναντι 1,34 δολάρια ανά μετοχή, συμφώνησε η εισηγμένη στο χρηματιστήριο του NASDAQ ναυτιλιακή εταιρεία Euroseas Ltd συμφερόντων του Αριστείδη Πίττα.

Από την πώληση των με το΄χων η εταιρεία θα βάλει στα ταμεία της το ποσόν των 14, 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Η μεταβίβαση των μετοχών θα ολοκληρωθεί στις 14 Μαρτίου και τα χρήματα, σύμφωνα με κύκλους της εταιρείας, θα αξιοποιηθούν για την χρηματοδότηση αγοράς πλοίων.


«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση 11,2 εκατομμυρίων μετοχών της εταιρείας από θεσμικό επενδυτή στην μέση τιμή διαπραγμάτευσης της μετοχής στο χρηματιστήριο, που θα αποφέρει 14,4 εκατ. δολάρια .Πιστεύουμε ότι αυτή η επένδυση είναι μία ακόμη ψήφος εμπιστοσύνης στην στρατηγική και στις προοπτικές της Euroseas Ltd. Σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε την επέκταση και ανανέωση του στόλου της εταιρείας προσθέτοντας ποιοτικά πλοία και ταυτόχρονα διευρύνοντας τη μετοχική της βάση» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αριστείδης Πίττας. Επίσης κατά τον ίδιο


τα χρήματα θα δοθούν για τη χρηματοδότηση δύο νεότευκτων πλοίων και την πρόσφατη αγορά δύο panamax bulker και τη συνέχιση των αγορών εστιάζοντας στον τομέα των φορτηγών αλλά και σε επιλεγμένες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και στον τομέα των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!