ΤΟ Ποa1ΩΤΟ – ΔΙΕΘΝΩΣ – KENTοa1Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ NORSAFE, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

18.09.2014

Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στον τομέα της σωστής λειτουργίας και συντήρησης των σωσίβιων λέμβων – επωτίδων από τον ίδιο τον κατασκευαστή, με σύγχρονα συστήματα που έχουν εξελιχθεί προκειμένου να συμμορφώνονται με τους πλέον απαιτητικούς κανονισμούς ( ΙΜΟ, ΕΕ, SOLAS, κλπ) παρέχει από το 2014 το Κέντρο Εκπαίδευσης της ΝΟRSAFE το οποίο λειτουργεί σε χώρο του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου.

Πού Απευθύνεται


Σε στελέχη και πληρώματα Ξένων και Ελληνικών Ναυτιλιακών και Πετρελαϊκών Εταιριών – Ναυτιλιακών Ομίλων και σχήματα εταιριών που επενδύουν σε OIL & GAS και OFFSHORE τεχνολογίες.


Τα προγράμματα που υλοποιούνται απευθύνονται σε Ναυτιλιακές εταιρείες καθώς και σε στελέχη τους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Μεσογείου και της Ελλάδας.


Η λειτουργία του προγράμματος του Κέντρου Εκπαίδευσης της Νοrsafe θα συμβάλει στην σημαντική αύξηση της επισκεψιμότηταςστον λιμένα του Λαυρίου εκπροσώπων εκατοντάδων διεθνών εταιριών αλλά και ναυτικών τους, προκειμένου να εκπαιδευθούν πάνω στηνσωστή και αποτελεσματική χρήση των σωστικών μέσων.


Ηγετική Παρουσία στην παγκόσμια Ναυτιλία


Η Norsafe είναι μια ηγετική παρουσία στην κατασκευή σωσίβιων λέμβων και επωτίδων στην παγκόσμια ναυτιλία και off shore αγορά. Ιδρύθηκε το 1903 και τα τελευταία 25 χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν όμιλο με παγκόσμια παρουσία.


Η Νοrsafe υπήρξε η πρώτη Ευρωπαϊκή εταιρία που επένδυσε στην Κίνα ενώ εκτός από την Νορβηγία, τη Βραζιλία και το Μεξικό. Διαθέτει κάθετη μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα ενώ αποτελεί μια από τις πρώτες διεθνείς εταιρίες που συνεργάστηκαν με Έλληνες κατασκευαστές (Watercraft Hellas) και επένδυσαν στην Ελληνική Τεχνογνωσία.


Αυτές οι δυνατότητες παραγωγής προσφέρουν στην Νοrsafe το πλεονέκτημα να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.


Η δε παροχή υπηρεσιών (service) στον τομέα των σωστικών μέσων είναι μια αναπτυσσόμενη αγορά στην οποία η Norsafe δίνει μεγάλη σημασία. Σε συνδυασμό με εξουσιοδοτημένους service agents ανά τον κόσμο, η Norsafe παρέχει υποστήριξη μετά την πώληση, σε παγκόσμιο επίπεδο.


Το νεοσύστατο Eκπαιδευτικό Κέντρο Norsafe”, θα παρέχει, επιπλέον εκπαίδευση στα πληρώματα, τους αξιωματικούς ή τους τεχνικούς διευθυντές των εταιρικών πελατών, σε εξειδικευμένα κέντρα εκπαίδευσης.


Εγκαίνια


Τα επίσημα εγκαίνια του κέντρου εκπαίδευσης της Νοrsafe θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου, στο κτίριο του Επιβατικού Σταθμού Ακτοπλοΐας στον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου (ΟΛΛ ΑΕ). Στην τελετή έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι Φορέων της Πολιτείας , στελέχη της Ναυτιλίας καθώς και εκπρόσωποι Φορέων του Λαυρίου. Πριν την τελετή των εγκαινίων θα γίνουν σύντομες ομιλίες και χαιρετισμοί εκπροσώπων της Πολιτείας, Νηογνωμόνων, εκπροσώπων ναυτιλιακών εταιρειών αρμοδίων σε Τεχνικά θέματα αλλά και σε θέματα Ασφάλειας Πλοίων και Πληρωμάτων.


Για περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Εκπαίδευσης της Νοrsafe στο Λιμάνι Λαυρίου, απευθυνθείτε : Norsafe Watercraft Hellas A.E., Τηλ. 22620 22441


academy.greece@norsafe.com , http://www.norsafe.com/


Πληροφορίες Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου ΑΕ : Ακτή Α. Παπανδρέου, Λιμάνι Λαυρίου 19 500, τηλ. : 22 920 – 27711, 22920 – 22089


KENTΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ NORSAFE: Ακτή Α. Παπανδρέου, Λιμάνι Λαυρίου 19 500, τηλ. 69 73 349 782, 2292 30 4702, 22620 22441

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!