Θεματική κρουαζιέρα της Louis Cruises με πρωταγωνιστή τον Κ Μαρτάκη

05.06.2014

Η Louis Cruises, στο πλαίσιο των μουσικών θεματικών της κρουαζιέρων που φέτος διοργανώνει, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει το Σάββατο 31 Μαΐου μία ξεχωριστή εν πλω συναυλία με το σταρ Έλληνα τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη που πραγματικά «ξεσήκωσε» όλους τους επιβάτες του Louis Olympia με το κέφι και τη ζωντάνια του.

Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 800 άτομα όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων απόλαυσαν μία εξαιρετική ζωντανή εμφάνιση του Κώστα Μαρτάκη, ενός από τα πιο δημοφιλή ανδρικά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας σήμερα. Έλληνες και ξένοι που παρακολούθησαν τη συναυλία χόρεψαν, τραγούδησαν και αποθέωσαν τον τραγουδιστή που χάρισε μοναδικές στιγμές διασκέδασης με τις επιτυχίες του όπως, το «Αν κάπου κάποτε», «Μamacita Βuena», «Τα καλοκαιρινά τα σ’ αγαπώ» και πολλά άλλα.


Παράλληλα, ο γνωστός παραγωγός και DJ του ραδιοφωνικού σταθμού ‘Λάμψη 92,3 Δημήτρης Μηλιόγλου, έπαιξε μουσική στη ντίσκο του κρουαζιερόπλοιου Louis Olympia, δημιουργώντας απίστευτη ατμόσφαιρα κεφιού και ‘παρασύροντας’ σε χορό μικρούς και μεγάλους μέχρι τελικής πτώσης!


Οι συνολικά 60 θεματικές κρουαζιέρες της Louis Cruises έχουν ως στόχο να προωθήσουν στους επιβάτες τους την πραγματική έννοια της φιλοξενίας, της ιστορίας, του πολιτισμού, της μουσικής, των γεύσεων, του χορού και της διασκέδασης όπως μόνο οι Έλληνες γνωρίζουν. Γι’ αυτό και έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ώστε σχεδόν μία στις τρεις κρουαζιέρες να αποτελεί μια μοναδική και αυθεντική εν πλω εμπειρία γεμάτη από «Ελληνικό χρώμα» που να ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες, όλα τα γούστα και όλες τις εθνικότητες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!