“Συστήματα διαχείρισης θαλάσσιου έρματος”

17.09.2014

Η Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων διοργανώνει ημερίδα με θέμα “Συστήματα Διαχείρισης Θαλάσσιου Έρματος” την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014. Η υπογραφή της διεθνούς συνθήκης της διαχείρισης θαλάσσιου έρματος ( 2004 ), θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα, τη συνθήκη έχουν συνυπογράψει 40 κράτη-μέλη του διεθνούς ναυτιλιακού οργανισμού από τα απαιτούμενα 30 κράτη-μέλη, τα οποία αντιπροσωπεύουν περίπου το 30\% της χωρητικότητας του παγκόσμιου εμπορικού στόλου και θα έρθει σε εφαρμογή 12 μήνες μετά την αποδοχή τους, από εκείνα τα κράτη που συνολικά θα αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον το 35\% του παγκόσμιου τονάζ.


Η συμμόρφωση με τη Συνθήκη απαιτεί να χρησιμοποιούνται πάνω στα πλοία συστήματα διαχείρισης θαλάσσιου έρματος και κατά τη διάρκεια της ημερίδας ένας αριθμός από εγκαθιδρυμένους κατασκευαστές θα παρουσιάσουν τα συστήματά τους. Καθένας θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για τα χαρακτηριστικά τού συστήματος επεξεργασίας του.


Η Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων, παραμένοντας δραστήρια στην ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα, διοργανώνει αυτήν την ημερίδα, με σκοπό να φέρει κοντά κατασκευαστές και πλοιοκτήτες, τεχνικούς διευθυντές, αρχικαπετάνιους και αρχιμηχανικούς ώστε να προωθήσει την ανταλλαγή γνώσης πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο Metropolitan (πρώην Χανδρής) http://www.chandris.gr/athens/. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα και τη διαδικασία εγγραφής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@chiosmarineclub.gr ή καλέστε στο 210 4185788.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!