Στον Πειραιά ανοίξει γραφείο ο ναυλομεσιτικός οίκος Barry Rogliano Salles (BRS

26.08.2014

Όλο και περισσότερα ναυλομεσιτικά γραφεία επιλέγουν τον Πειραιά για να ανοίξουν παραρτήματά τους, το τελευταίο διάστημα, επενδύοντας στην δυναμική της ελληνικής ναυτιλίας.

Ήδη το Γαλλικό ναυλομεσιτικό γραφείο Barry Rogliano Salles (BRS), ετοιμάζεται να ανοίξει γραφείο στην Πειραιά και αποτελεί, προς το παρόν, το τελευταίο γραφείο σε μια διαρκώς αυξανόμενη λίστα διεθνών ναυλομεσιτών, που προσελκύονται από τη δυναμική της ελληνικής ναυτιλίας και δημιουργούν ένα τοπικό γραφείο στον Πειραιά.


Πριν από το BRS στις αρχές της χρονιάς ο ναυλομεσιτικός οίκος Lightship, με έδρα στη Κοπεγχάγη άνοιξε γραφείο στα βόρεια προάστια της Αθήνας ενώ πριν από ένα χρόνο ο νορβηγικός Lorentzen & Stemoco άνοιξε γραφεία στην Ελλάδα στην Βούλα.


Όπως μετέδωσε η νορβηγική ναυτιλιακή εφημερίδα TradeWinds ο πρόεδρος της BRS Tim Jones εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτή την κίνηση.


«Κάθε φορά που ανοίγουμε νέα γραφεία προσπαθούμε πάντα να βασιστούμε σε κάποια εν λειτουργία επιχείρηση και στη συνέχεια να προσθέσουμε περισσότερα στοιχεία», είπε, ο κ. Jones αναφέροντας ότι το BRS θα αναπτύξει την δραστηριότητα στις αγοραπωλησίες πλοίων, στα δεξαμενόπλοια και στα υγραεριοφόρα.


«Πάντα θέλαμε να βρισκόμαστε στον Πειραιά αλλά το να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους γι’ αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο», είπε αναφερόμενος στην ελληνική αγορά.Η BRS διαθέτει 16 γραφεία σε 15 χώρες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!