Στο λιμάνι του Βόλου αναμένονται τρία κρουαζιερόπλοια την Μ Εβδομάδα

15.04.2014

«Πασχαλινό» δώρο για την αγορά του Βόλου θα αποτελέσουν τα τρία κρουαζιερόπλοια που αναμένεται να καταπλεύσουν στο λιμάνι της πόλης εντός της Μεγάλης Εβδομάδας.

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο αναμένεται να «δέσει» στο λιμάνι του Βόλου την


Μ. Τετάρτη, και το τελευταίο ανήμερα του Πάσχα.


Σύμφωνα με στοιχεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ ΑΕ), αύριο στις 8 το πρωί αναμένεται να καταφτάσει από τη Βάρνα το κρουαζιερόπλοιο «MSC Symfonia» της MSC Cruises, το οποίο θα αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα για τον Πειραιά.


Τη Μεγάλη Πέμπτη, 17 Απριλίου, στις 5 το πρωί, θα «δέσει» στο λιμάνι το «Hamburg», το οποίο θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα, και ανήμερα του Πάσχα, 20 Απριλίου, στις 7 το πρωί στο λιμάνι θα φθάσει το «Aegean Odyssey», που θα αναχωρήσει λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της ίδια ημέρας.


Η αυξητική τάση που καταγράφεται στην άφιξη των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Βόλου το 2014, επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία του ΟΛΒ, καθώς φέτος έχει προγραμματιστεί η άφιξη 40, έναντι 31 πέρυσι, που μετέφεραν 20.227 επιβάτες.


Στόχος των φορέων, ιδίως του δήμου Βόλου, είναι η ανάδειξη του λιμένα ως λιμανιού κρουαζιέρας και η ένταξή του στα προγράμματα των εταιρειών

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!