Στην Αστάνα πραγματοποιήθηκε η έκθεση «KADEX-2014», όπου 27 χώρες επέδειξαν τα στρατιωτικά τους επιτεύγματα.

26.05.2014

Στις 22 Μαΐου στην πρωτεύουσα του Καζακστάν Αστάνα, άνοιξε τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού «KADEX – 2014» («KAZAKHSTAN DEFENCE EXPO»).Στην έκθεση συμμετέχουν σχεδόν 300 εταιρείες από 27 χώρες, συμπεριλαμβανομένων χωρών όπως η Κροατία, η Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ, το Πακιστάν, η Γαλλία κι άλλων, οι οποίες παρουσίασαν στα εκθεσιακά τους περίπτερα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των οπλικών συστημάτων και του στρατιωτικού εξοπλισμού. Ο συνολικός αριθμός των επίσημων εκπροσώπων των στρατιωτικών και διπλωματικών αντιπροσωπειών, καθώς και ξένων εταιρειών ξεπέρασε τις 3.000. Την έκθεση επισκέφτηκε κι ο Πρόεδρος του Καζακστάν Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ.


Η Διεθνής Έκθεση «KADEX» διοργανώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τρίτη συνεχόμενη φορά. Ειδικότερα, παρουσιάζεται η αεροπορία και ο εξοπλισμός της, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη καθώς και συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας, IT-τεχνολογία, μέσα επικοινωνίας, εφοδιαστική και τεχνική υποστήριξη των στρατευμάτων, όπλα και εξοπλισμός Στρατού Ξηράς, Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και Ναυτικού.


Τα προϊόντα του Καζακστάν παρουσιάστηκαν σε 80 σταντ και έχει επεκταθεί η παρουσία τους τόσο σε εσωτερικά περίπτερα, όσο και στον εξωτερικό χώρο. Οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες έχουν παρακολουθήσει τις επιδείξεις των χερσαίων δυνάμεων και της πολεμικής αεροπορίας της Δημοκρατίας του Καζακστάν, κατά τις οποίες επεδείχθησαν οι μαχητικές δυνατότητες των αεροσκαφών, των τανκς, των στρατιωτικών οχημάτων και άλλου εξοπλισμού.


Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό. Οι επισκέπτες της πρωτεύουσας θα μπορέσουν να την επισκεφθούν και να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις και τις πολεμικές δυνατότητες των αεροσκαφών και του λοιπού στρατιωτικού εξοπλισμού.


Η «KADEX» είναι μια έκθεση εξαιρετικής σημασίας για την επίδειξη των τελευταίων επιτευγμάτων στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας.


Το εντατικό εκθεσιακό πρόγραμμα της «КАDЕХ—2014» κάνει γνωστές σε παγκόσμιο επίπεδο τις καινοτομίες κορυφαίων εγχώριων και αλλοδαπών κατασκευαστών.


 


 


 


 


 


 


 


  


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 http://kadex.kz/en/

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!