03.10.2019

Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στην αγορά και πιστεύω πως το αποδείξαμε: Vincent J. Solarino, President and Chief Operating Officer, American P&I Club

Με την Ελλάδα στο επίκεντρο της παγκοσμιας ναυτιλίας προσπαθήσαμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στην αγορά και πιστεύω πως το αποδείξαμε όλα αυτά τα χρόνια, είπε μιλώντας στο Maritimes.gr ο Vincent J. Solarino, President and Chief Operating Officer, American P&I Club.

Σε συνέντευξή του στη διάρκεια των εγκαινίων των νέων γραφείων του κλαμπ στον Πειραιά υπογράμμισε πως το γραφείο της Ελλάδας ειναι από τα πιο σημαντικά για το American P&I Club.

«Καθώς μεγαλώσαμε, μεγαλώνουν και τα γραφεία μας. Είμαστε περισσότερο από μια ασφαλιστική μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών που επιδιώκει την προσωπική σχέση με τα μέλη μας. Ειμαστε ένα σχετικά μικρό κλαμπ, οπότε πρέπει να λειτουργούμε με τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό,» εξήγησε ο κ. Solarino.

Όσον αφορά στο American Hellenic hull, σημείωσε πως ο πυρήνας ήταν ελληνικός και πάνω σε αυτή την κληρονομιά γίνονται τα επόμενα βήματα και η επέκταση.
Ο κ. Solarino εξέφρασε μεγάλη ικανοποίηση με τα τελευταία αποτελέσματα, υπογραμμίζοντας «επεκτεινόμαστε με προσεκτικά βήματα. Θα επεκτεινόμαστε όσο μας επιτρέπουν τα διαθεσιμα κεφάλαιά μας.»

συνέντευξη: Μάρκος Κάντζιος
camera Studio Panos Halkidis

maritimes.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!