Περικλής Παναγόπουλος: Η ναυτιλία είναι όλη μου η ζωή

27.02.2014

Ο κύριος Περικλής Παναγόπουλος, εφοπλιστής, στην ομιλία του, παραλαμβάνοντας το βραβείο «Προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας», κατά τη διάρκεια του 5ου Ετήσιου Ελληνικού Ναυτιλιακού Φόρουμ της Capital Link, είπε

«Ασχολούμαι με τη ναυτιλία περισσότερο από εξήντα χρόνια. Η ναυτιλία για μένα είναι κάτι περισσότερο από επάγγελμα, είναι όλη μου η ζωή, μια συνεχή διαδικασία μάθησης όπου τίποτα δε είναι ακατόρθωτο. Όλα είναι πιθανά, αρκεί ο επιχειρηματίας να δεσμευτεί με το όραμα του. Όλα είναι πιθανά αρκεί να σεβαστείς του νόμους της θάλασσας. Όταν ισορροπείς το ρίσκο, όταν ξέρεις πότε να σταθείς και πότε να αλλάξεις πορεία. Η ενασχόληση με την ναυτιλιακή επιχειρηματικότητα απαιτεί βαθειά γνώση του αντικειμένου».


Ο κύριος Ευθύμιος Μητρόπουλος, πρώην Γενικός Γραμματέας του Ι.Μ.Ο. και Πρόεδρος του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», προλογίζοντας την βράβευση του κ. Παναγόπουλου, είπε πως «Είναι ένας άνδρας ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πώς να αδράξει την ευκαιρία» τονίζοντας πως είναι μια υψηλού κύρους προσωπικότητα στο πάνθεον της ελληνικής ναυτιλίας.


Παρακολουθήστε τις ομιλίες ΕΔΩ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!