02.10.2019

Παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, άμεσα, το κλειδί επιτυχίας του American P&I Club: Γιώργος Γουρδομιχάλης, Phoenix Shipping & Trading S.A.

Στην ασφαλιστική αγορά σημασία έχει ο ασφαλιστής να έχει οικονομική ευρωστία και να παρέχει υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα και άμεσα και το American P&I Club το κάνει, υπογράμμισε ο κ. Γιώργος Γουρδομιχάλης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Phoenix Shipping & Trading S.A., μιλώντας στο maritimes.gr κατά τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κλαμπ στον Πειραιά.

Αν και το American P&I Club γιορτάζει 14 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ο κ Γουρδομιχάλης είναι μέλος του κλαμπ εδώ και 19 χρόνια και μέλος του Δ.Σ. επί σειρά ετών.

«Μπορεί να είμαστε το μικρότερο κλαμπ από πλευράς αριθμών από τα υπόλοιπα 12 μέλη του International American P&I Club, αλλά είμαστε στην κορυφή όσον αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό και τη διορατικότητα και τη σύνδεση με τους πελάτες μας- μέλη του κλαμπ,» δήλωσε.

Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ναυτιλία και η ασφαλιστική και αντασφαλιστική αγορά τον ερχόμενο Φλεβάρη τα κλαμπς θα πρέπει να λάβουν δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον τους, σημείωσε.

Είναι πολύ ευχάριστο πως τα τελευταία 2-3 χρόνια τα claims των μελών του κλαμπ έχουν ελαττωθεί, όπερ σημαίνει υψηλής ποιότητας μέλη, διαχείριση και πλοία, αλλά και ανθρώπινο δυναμικό, πρόσθεσε.
Όσον αφορά την Phoenix Shipping & Trading S.A. τόνισε πως καθώς η αγορά τείνει προς μεγαλύτερα σχήματα «εμείς προσπαθούμε να το κάνουμε και σε ένα βαθμό το έχουμε πετύχει.»

«Ως εταιρεία που εδρεύουμε στις ΗΠΑ υποχρεούμαστε να ακολουθούμε πολύ αυστηρούς κανονισμούς για κεφαλαιοποίηση και παρότι μικροί έχουμε πολύ καλό οικονομικό υπόβαθρο,» εξήγησε ο κ. Γουρδομιχάλης.

Συνέντευξη: Μάρκος Κάντζιος
camera: Studio Panos Halkidis

maritimes.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!