Παρούσα η ACTIVE στα Ποσειδώνια

23.06.2014

Η ACTIVE Computer Systems S.A., σε συνεργασία με την HP, συμμετείχε για πρώτη φορά στα Ποσειδώνια 2014, που πραγματοποιήθηκαν στο Athens Metropolitan Expo, από τις 2 έως 6 Ιουνίου.

Τα Ποσειδώνια αποτελούν τη μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση, διεθνούς βεληνεκούς, η οποία προσέλκυσε 20.000 επισκέπτες και 1.843 εκθέτες από 93 χώρες.


Η παρουσία της ACTIVE στα Ποσειδώνια απέσπασε άριστες κριτικές από όλους τους συνεργάτες της. Η ACTIVE, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των Ποσειδωνίων, είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει «Νέες ΙΤ λύσεις για την Ναυτιλία», οι οποίες ανταποκρίνονται στο σύγχρονο & δυναμικό ΙΤ περιβάλλον του κλάδου.


Πιο αναλυτικά, Η Active παρουσίασε λύσεις όπως thin clients και business ultrabooks, ενώ παράλληλα έδωσε και ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του printing, αγορά στην οποία έχει επενδύσει σημαντικά (Managed Print Services) τα τελευταία χρόνια, διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία αλλά και ευρύ πελατολόγιο.


Επίσης, στο περίπτερο είχαν τοποθετηθεί τα νέα πολυμηχανήματα της HP τεχνολογίας Enterprise OfficeJet, τα οποία λειτουργούν με την εφαρμογή FollowMe®, βάσει της οποίας επιτυγχάνεται ο έλεγχος  των παραγόμενων εκτυπώσεων στον εκάστοτε οργανισμό.


Η ACTIVE, ως μοναδικός Platinum συνεργάτης της HP στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια των Ποσειδωνίων 2014 στο HALL 3 (3.413), μίλησε και παρουσίασε από κοντά τις νέες τάσεις της τεχνολογίας στους επισκέπτες της έκθεσης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!