13.12.2020

Οι Έλληνες εφοπλιστές είναι πάντα πρωτοπόροι και εμείς είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά τους : Νίκος Τσατσαρός Εμπορικός Διευθυντή, Lloyd’s Register

Ό κ Νίκος Τσατσαρός, Εμπορικός Διευθυντή του Lloyd’s Register για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ, μιλά στο maritimesTV για τα νέα καθήκοντα του και για την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει το τμήμα του, τονίζοντας έτσι την αφοσίωση που δείχνει ο Οργανισμός στην ελληνική πραγματικότητα αλλά και σε όλες τις περιοχές ευθύνης του.

Μιλά με παραδείγματα για το φλέγον θέμα της εξ αποστάσεως επιθεώρηση, επισημαίνοντας πως από τον Απρίλιο η μια στις τρεις επιθεωρήσεις έγιναν remote, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα.

Αναφερόμενος στους περιβαλλοντικές κανονισμούς και στον περιορισμένο χρονικό ορίζοντα εφαρμογής τους, σημειώνοντας πως η ναυτιλία έχει αποδείξει ότι προσαρμόζεται, όμως θα πρέπει παράλληλα να υπάρξουν και οι κατάλληλες υποδομές.

Για το κέντρο απανθαρκοποίησης της ναυτιλίας (Maritime Decarbonisation Hub) του Lloyd’s Register, μια ακόμη καινοτομία του Οργανισμού, ο κ. Τσαταρός επισημαίνει πως «επιδιώκουμε να φέρουμε όλη την εμπειρία, όλη τη γνώση και την τεχνογνωσία της βιομηχανίας ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για το 2030 και το 2050.»
maritimes.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!