Ο Θεοδόσης Σταματέλλος ο νέος Διευθυντής του Lloyd’s Register για την Ελλάδα, την Ανατολική Μεσόγειο και Αδριατική (GEMA)

03.09.2014

O νέος Διευθυντής, Θεοδόσης Σταματέλλος, μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Country Manager και έχει συνεργαστεί πολύ στενά με τον κο Απόστολο Πουλοβασίλη τα τελευταία οκτώ χρόνια.O νέος Διευθυντής του LR για την Ελλάδα, την Ανατολική Μεσόγειο και Αδριατική (GEMA), κος Θεοδόσης Σταματέλλος


Ο Απόστολος Πουλοβασίλης, Διευθυντής του LR για την Ελλάδα, την Ανατολική Μεσόγειο και Αδριατική (GEMA), θα αποχωρήσει από τον LR τον Νοέμβριο του 2014, για να ενταχθεί στο δυναμικό της ELETSON Corp.


Ο κος Σταματέλος έχει την εμπειρία και το υπόβαθρο για τα νέα καθήκοντα. Υπήρξε βασικό μέλος της ομάδας διαχείρισης του LR για την Ελλάδα, την Ανατολική Μεσόγειο και Αδριατική (GEMA) κατά τα τελευταία 5 χρόνια και βρίσκεται σε ιδανική θέση για να οδηγήσει τον LLOYD’S REGISTER σε αυτή την άκρως σημαντική αγορά.


Ο Tom Boardley, Marine Director του LLOYD’S REGISTER, σχολιάζοντας, είπε, «Εκ μέρους του LLOYD’S REGISTER, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Απόστολο για τη διακεκριμένη υπηρεσία του και τη σημαντική συμβολή στον Όμιλο LR κατά τα τελευταία 24 χρόνια. Λυπούμε που αποχωρεί, αλλά να του ευχηθώ ό, τι καλύτερο στο νέο του ρόλο.


Είμαστε επίσης, πολύ ικανοποιημένοι που Θεοδόσης είναι σε θέση αμέσως να συνεχίσει να παρέχει την ηγεσία και την υποστήριξη που απαιτούν οι πελάτες μας στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.


Ο κος Σταματέλος δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος που μου δόθηκε η ευκαιρία και η πρόκληση να συνεχίσω την ηγετική παρουσία του LLOYD’S REGISTER στην Ελλάδα, την Αδριατική και την Ανατολική Μεσόγειο, όπως και την συνέχιση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ασφάλειας που παρέχουμε και που οι πελάτες μας χρειάζονται, καθώς και την ενίσχυση του ρόλου και του σκοπού του LR στην περιοχή.


Κ Πουλοβασίλης σχολίασε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στο LLOYD’S REGISTER και όλους τους πελάτες μας για την απίστευτη υποστήριξη, τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Ανυπομονώ για τη νέα μου καριέρα και την πεποίθηση ότι Θεοδόση θα είναι σε θέση να υποστηρίξει τους έλληνες πελάτες μας αλλά και πελάτες μας στην ευρύτερη περιοχή με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που χρειάζονται. “

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!