Ο Martin Egvang θα ειναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Lauritzen Bulkers

05.06.2024

Η πλοιοκτήτρια και διαχειρίστρια Lauritzen Bulkers με έδρα την Κοπεγχάγη όρισε τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Integrity Bulk, Martin Egvang ως νέο διευθύνοντα σύμβουλό της.

Ο Egvang θα γίνει Διευθύνων Σύμβουλος της Lauritzen Bulkers την 1η Σεπτεμβρίου 2024. Θα αναλάβει τον ρόλο του Niels Josefsen, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο είπε ότι θα αποσυρόταν για να περάσει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους και για προσωπικά ενδιαφέροντα. Επισημαίνεται ότι ο αποχωρών Διευθύνων Σύμβουλος θα συνεχίσει τον ρόλο του έως ότου ο Egvang αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

«Είμαστε ευγνώμονες για τον τρόπο με τον οποίο ο Niels έθεσε τον εαυτό του διαθέσιμο για αυτή τη μετάβαση ηγεσίας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον», δήλωσε ο Kristian Morch, πρόεδρος της Lauritzen Bulkers.

Η Lauritzen, η οποία δραστηριοποιείται στο handysize bulk τμήμα, βρήκε έναν Διευθύνοντα Σύμβουλο με σχεδόν μια δεκαετία εμπειρίας ως επικεφαλής εταιρείας στον ίδιο τομέα.

Πριν την Integrity Bulk, ο Egvang απέκτησε εμπειρία σε αυτόν τον τομέα στις Clipper, Armada Bulk και A.P. Moller-Maersk.

«Ο Martin έχει τεράστια εμπειρία από όλα τα μέρη του dry bulk shipping και μοιράζεται επίσης τις ίδιες αξίες και ηθική με αυτές της Lauritzen. Ως εκ τούτου, με μεγάλες προσδοκίες και σιγουριά του μεταβιβάζουμε την ευθύνη για την εταιρεία», πρόσθεσε ο Morch.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!