13.11.2017

Μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης στο ναυτικό επάγγελμα από την Ναυτική Ακαδημία Βάρνας

Για τις ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης που δίνονται στους νέους οι οποίοι θα ακολουθήσουν το ναυτικό επάγγελμα, μίλησαν στο maritimesTV ο κ. Κωνσταντίνος Μανιφάβας, του University of Black Sea που εκπροσωπεί την Ακαδημία της Βάρνας στην Ελλάδα και οι σπουδαστές της Ναυτικής Ακαδημίας, Θανάσης και Μαρία.

 

Οι σπουδαστές μίλησαν για τη φοίτηση τους την Ακαδημία, τις άψογες παροχές, όπως και την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που τους παρέχει. Ο κ. Μανιφάβας από την πλευρά του επεσήμανε πως υπάρχει μια επαγγελματική ομάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και Βάρνα, που ουσιαστικά εργάζεται 24/07 προκειμένου να ενημερώσει, να εξυπηρετήσει αλλά και να διευκολύνει τόσο τους ενδιαφερόμενους νέους όσο και τους νέους που ήδη φοιτούν στην ακαδημία της Βάρνας. Τόνισε, πως είναι μια ακαδημία αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΙΜΟ) και παρέχει όλες τις προϋποθέσεις στους αποφοίτους να ακολουθούσουν κανονικά την εξέλιξη τους ως αξιωματικοί γέφυρας και μηχανής.

 

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τη Ναυτική Ακαδημία της Βάρνας επισημαίνει ο κ Μανιφάβας και για πρώτη φορά ξεκινάει εαρινό εξάμηνο, με έναρξη μαθημάτων 15 Φεβρουαρίου και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

 

Οι συνεντεύξεις έγιναν στα πλαίσια της Έκθεση Εκπαίδευση & Εργασία που διοργανώθεικε στον πολυχώρο Αθηναΐς το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Νοεμβρίου.

 

συνέντευξη: Μάρκος Κάντζιος
camera : studio Panos Halkidis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!