28.11.2022

Κ. Παναγόπουλος: Τα masters προγράμματα του BCA αποτελούν το προϊόν συνεργασίας μας με την αγορά

O Εκπαιδευτικός Όμιλος BCA, κάτω από την ίδια διοίκηση, μετρά 50 έτη ζωής και συνεχίζει να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες της Παδείας.

«Το BCA αποτελεί τον πρώτο φορέα ιδιωτικής εκπαίδευσης που εκπαιδεύει προσωπικό στη ναυτιλία και αυτό είναι η μεγάλη του δύναμη σε σχέση με τα υπόλοιπα τμήματα που υπάρχουν όπως του business administration ή του τουρισμού.» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο maritimestTV, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, Διευθυντής Προπτυχιακών Προγραμμάτων Ναυτιλιακών στο BCA College.

Ο ίδιος τόνισε ότι το BCA προσφέρει μια ποικιλία ναυτιλιακών μεταπτυχιακών προγραμμάτων, τα οποία αποτελούν προϊόν της αγοράς καθώς οι ιθύνοντες του κολλεγίου την αφουγκράζονται σε συνεχή βάση. Ενώ συμπλήρωσε ότι τα πτυχία πραγματοποιούνται στα αγγλικά, γεγονός που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα προκειμένου να μπουν οι απόφοιτοι μας στη διεθνή αγορά.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παναγόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο λειτουργίας των μαθημάτων, τα οποία γίνονται είτε στην αίθουσα είτε εξ αποστάσεως καθώς εκμεταλλεύονται στο έπακρο την τεχνολογία, με μαθητές είτε από την Ελλάδα είτε από όλον τον κόσμο αλλά και σε μορφή part time ή full time.

Η συνέντευξη έγινε στα πλαίσια του Ετήσιου Συνεδρίου του ΕΛ.ΙΝ.Τ. 2022 που διεξήχθη στο ίδρυμα Ευγενίδου στις 22-23 Νοεμβρίου 2022.
Συνέντευξη: Μάρκος Κάντζιος
Camera:studio Panos Halkidids

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!