17.05.2024

Κ. Κύπριος: Τα καταστήματα CAVO YACHTING έχουν κερδίσει επάξια τις θέσεις τους

Το Cavo Yachting στη Μαρίνα Φλοίσβου έκλεισε με επιτυχία τον πρώτο του χρόνο και εκπλήρωσε όλους του στόχους που είχε θέσει, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο maritimesTV ο Κωνσταντίνος Κύπριος, Communication Officer KATRADIS MARINE ROPES INDUSTRY S.A.. “Έχουμε καθιερώσει και δείξει την απαραίτητη τεχνογνωσία και οι πελάτες μας μας ανταμείβουν με ικανοποίηση και με πίστη”, συμπλήρωσε ο ίδιος. Παράλληλα, αναφερόμενος στο πρώτο κατάστημα του Ομίλου του οποίο βρίσκεται στη Μαρίνα Ζέας και έχει κλείσει ήδη δύο χρόνια, ο κ. Κύπριος ανάφερε ότι πάει πολύ καλά στον χώρο του mega yachting, κερδίζοντας επάξια τη θέση του (στη Μαρίνα Ζέας).

Σχετικά με τα προϊόντα, ο ίδιος υπογράμμισε ότι ενώ αρχικά αφορούσαν κυρίως τα mega yachts, σιγά σιγά επεκτείνονται και σε άλλα είδη πλοίων όπως ιστιοπλοϊκά ή μικρότερα πλοία αναψυχής. Ο κ. Κύπριος δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι τα επόμενα βήματα της Cavo Yachting είναι η επέκταση της τόσο στην Αττική όσο και στην Δυτική Ελλάδα. Επισημαίνεται ότι τα καταστήματα, συμφερόντων του Ομίλου ΚΑΤΡΑΔΗ, προμηθεύουν σχοινιά και ανόδους “ΚΑΤΡΑΔΗΣ” καθώς και εξοπλισμό καθαρισμού και συντήρησης, ρούχα και επιτραπέζια σκεύη από μεγάλους πωλητές, παρέχει στους πελάτες μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού ιστιοπλοΐας για όλες τις σχετικές ανάγκες, σε μια deluxe εγκατάσταση σε στυλ boutique.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η εταιρεία ΚΑΤΡΑΔΗΣ Σχοινιά Ναυτιλίας ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1936 στον Πειραιά και είναι από τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές βιομηχανίες του ναυτιλιακού τομέα με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίως. Είναι πιστοποιημένη σαν κατασκευαστής και προμηθευτής σχοινιών πρόσδεσης πλοίων & εξεδρών πετρελαίου, κοτέρων, αλιείας & ιχθυοκαλλιέργειας, χαλύβδινων συρματόσχοινων για πρόσδεση, ανύψωση, εξόρυξη και άλλες εφαρμογές, ανοδίων ψευδαργύρου και αλουμινίου, αγκυρών & αλυσίδων, εξαρτημάτων εμπορευματοκιβωτίων, πλωτήρων μαρινών, εξοπλισμού καταστρώματος πλοίων και πάροχος υπηρεσιών δοκιμών σε αναγνωρισμένο εργαστήριο αγκύρωσης και πρόσδεσης.

Συνέντευξη: Μάρκος Κάντζιος

camera: studio Panos Halkidis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!