22.04.2017

Κ. Αναστασιάδης: Προσφέρουμε ένα εξαιρετικό προϊόν κρουαζιέρας στους κινέζους τουρίστες

«Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ένα εξαιρετικό προϊόν κρουαζιέρας στους κινέζους τουρίστες, είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις απατήσεις τους». Ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αναστασιάδης Κυριάκος, Δ/νων Σύμβουλος της Celestyal Cruises στα πλαίσια της εκδήλωσης υποδοχής της πρώτης ομάδας από 250 Κινέζους τουρίστες που θα πραγματοποιήσουν κρουαζιέρα σε ελληνικά νησιά.

« Για φέτος προβλέπουμε ότι θα έχουμε πάνω από 2.000 κινέζους επιβάτες στις κρουαζιέρες μας και ο στόχος μας είναι μέχρι το 2021 να φτάσουμε τους 50.000 κινέζους επιβάτες».  Επεσήμανε επίσης την άψογη συνεργασία με τους αντίστοιχους φορείς του δημοσίου.

«Προσφέρουμε ένα υπέροχο  προϊόν». επεσήμανε από την πλευρά του ο cpt. Στάθης Ρωμαίος, καπετάνιος του Celestyal Olympia, στο maritimesTV. Αναφέρθηκε και στις δυνατότητες του Celestyal Olympia, το οποίο είναι το μεγαλύτερο του στόλου της Celestyal και πλήρως ανακαινισμένο. Στην ερώτηση εάν παρουσιάζονται προβλήματα σε λιμάνια δεδομένου του μεγέθους των κρουαζιερόπλοιων, τόνισε πως «ανταπεξερχόμαστε πλήρως».  

συνεντεύξεις: Μάρκος Κάντζιος
camera: stoudio Panos Halkidis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!