Η SUPERFAST FERRIES καλωσορίζει τη ΦΙΛΠΑ εν πλω

09.05.2014

Mε τη SUPERFAST FERRIES επέλεξαν να ταξιδέψουν 47 από τα ιστορικά κλασσικά αυτοκίνητα, μέλη της ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου) και της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Fiat 500 & Συναφή, για την εκδρομή τους στο Σαν Μαρίνο και το Ρίμινι της Ιταλίας.

Τα αξιοθαύμαστα αυτοκίνητα αντίκες, ηλικίας πάνω από 30 ετών, καθώς και οι οδηγοί τους επιβιβάστηκαν στο SUPERFAST XI στην Πάτρα, την Τετάρτη 30/04/2014 με προορισμό την Ανκόνα*. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού απόλαυσαν τη μοναδική φιλοξενία της SUPERFAST FERRIES. Την πρώτη μέρα, παρέμειναν στην Ανκόνα, επισκέφθηκαν την πόλη και διανυκτέρευσαν εν πλω στο ομώνυμο λιμάνι. Τη δεύτερη μέρα ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο κρατίδιο του Σαν Μαρίνο με τα μεγαλόπρεπα παλάτια και αρχοντικά. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Ρίμινι, όπου και διανυκτέρευσαν. Την επόμενη μέρα επιβιβάστηκαν σε ένα από τα πλοία της SUPERFAST FERRIES για το ταξίδι της επιστροφής τους στη Πάτρα.

H SUPERFAST FERRIES είναι μέλος της ATTICA GROUP και δραστηριοποιείται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας, με ένα στόλο 4 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων. Η ATTICA GROUP δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των θυγατρικών της εταιριών SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!