Η Neptune Maritime Leasing επεκτείνεται και στην Ασία με επικεφαλής τον Chih Keong Kwek

09.05.2024

Η Neptune Maritime Leasing υπό την ηγεσία του Χάρη Αντωνίου έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ασία και έχει διορίσει έναν ηγετικό στέλεχος για την περιοχή.

Αναλυτικότερα, η πλατφόρμα ναυτιλιακής μίσθωσης προσέλαβε τον πρώην άνδρα της ABN AMRO Chih Keong Kwek ως διευθυντή ανάπτυξης στην Ασία με βάση τη Σιγκαπούρη.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση των υπηρεσιών μας στην Ασία και τιμήσαμε ότι ένας ακόμη κορυφαίο στέλεχος της ναυτιλία συμφώνησε να ενταχθεί στην πλατφόρμα μας για υπηρεσίες leasing στη ναυτιλιακή κοινότητα», δήλωσε ο Χάρης Αντωνίου, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Neptune Leasing.

Ο Kwek είναι ένας έμπειρος εταιρικός τραπεζίτης με περισσότερα από 30 χρόνια περιφερειακής τραπεζικής εμπειρίας με κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε διάφορες εταιρικές τραπεζικές λειτουργίες σε δομημένα χρηματοοικονομικά προϊόντα, την ανάληψη δανείων και τη διανομή, τη ναυτιλιακή χρηματοδότηση και τη διαχείριση κινδύνων.

Μέχρι πρόσφατα, ήταν ο Chief Risk Officer στην ABN AMRO Singapore. Πριν από αυτό, ήταν επικεφαλής της ναυτιλίας στη Nordea Singapore και επικεφαλής μεταφορών στο Fortis Singapore.Ήταν επίσης προσκεκλημένος λέκτορας για το πρόγραμμα Executive Master of Maritime Administration στο Dalian Maritime University από το 2008 έως το 2010.

«Έχω συνεργαστεί με τον Harris στο παρελθόν στη Fortis και την ABN AMRO και παρακολουθώ την ανάπτυξη της Neptune Leasing από τότε που ιδρύθηκε η εταιρεία πριν από τρία χρόνια. Ανυπομονώ να συνεισφέρω στη δυναμική που έχει δημιουργήσει αυτός και η ομάδα του και να προσφέρουμε εξαιρετική αξία στους πελάτες μας», πρόσθεσε ο Kwek.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Neptune Maritime Leasing ιδρύθηκε το 2021 από τον Χάρη Αντωνίου με την στήριξη της οικογένειας Λάτση (Latsco Family Office), ενώ από τον Μάρτιο του 2023 και η Costamare συμφερόντων του Κωστή Κωνσταντακόπουλου συμμετέχει σε αυτήν ως κύριος επενδυτής με 200 εκατομμύρια δολάρια.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!