Η Fortune Technologies S.A. πιστοποιήθηκε με ISO 9001:2008 με την GIC

09.09.2014

Η Fortune Technologies S.A, εταιρεία ανάπτυξης και εμπορίας λογισμικού με έδρα την Αθήνα , πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft, με εξειδίκευση στη Ναυτιλία, πιστοποιήθηκε με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008 για το Σύστημα Διαχείρισης που εφαρμόζει.

Μια δεκαετία από την ίδρυση της Fortune Technologies S.A, η πιστοποίηση από τον κορυφαίο παγκοσμίως φορέα πιστοποίησης Guardian Independent Certification Limited (GIC) τον Αύγουστο για την παροχή, εγκατάσταση και υποστήριξη προιόντων software κατά ISO 9001:2008 επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρείας στη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της.


Το ISO 9001:2008 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο που υπαγορεύει αυστηρές προδιαγραφές για το συστημα διαχείρισης που εφαρμόζουν οι εταιρείες ανα τον κόσμο.


Η Fortune Technologies S.A αξιολογήθηκε και απέδειξε ότι πληροί όλα τα απαιτούμενα κριτήρια, διαθέτοντας ένα ποιοτικό σύστημα διαχείρισης που ανταποκρίνεται στις υψηλέςαπαιτήσεις των πελατών της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!