Η Celestyal υπογράφει Μνημόνιο Συνεργασίας με το Άμπου Ντάμπι και τον Όμιλο AD Ports

15.05.2024

Η Celestyal πρόσφατα υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) με το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι (DCT Abu Dhabi) μαζί με τον όμιλο AD Ports. Αυτή η συμφωνία, υπογεγραμμένη στα πλαίσια του Arabian Travel Market, θα προωθήσει το Άμπου Ντάμπι ως έναν σημαντικό προορισμό για τους επιβάτες της Celestyal, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του προφίλ της εταιρείας στην περιοχή.

Η Celestyal έχει ήδη παρουσιάσει την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Desert Days» για το 2024, με αφετηρία τη Ντόχα και στάσεις στο Μπαχρέιν, το Ντουμπάι, το Khasab, το νησί Sir Bani Yas και το Άμπου Ντάμπι. Η κρουαζιέρα θα πραγματοποιείται από τον Νοέμβριο του 2024 έως τον Μάρτιο του 2025, προσφέροντας μια σειρά από ειδικές αναχωρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των εορταστικών κρουαζιέρων, και θα είναι διαθέσιμη για τρεις σεζόν.

‘Ολες οι κρουαζιέρες πραγματοποιούνται με το Celestyal Journey το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 1.260 επιβάτες και εντάχθηκε στην εταιρεία πέρυσι. Ωστόσο, η Celestyal έχει υποδείξει ότι το πρόσφατα αγορασμένο και ανακαινισμένο Celestyal Discovery, με χωρητικότητα 1.266 επιβατών, μπορεί επίσης να ενταχθεί στην περιοχή για τη χειμερινή περίοδο. Λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας των κρουαζιέρων αυτών, υπάρχει ήδη περιορισμένη διαθεσιμότητα σε όλες τις νέες αναχωρήσεις.

Ο κύριος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Είναι τεράστιο προνόμιο να υπογράφουμε αυτή τη συμφωνία συνεργασίας και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την DCT Abu Dhabi για όλη την υποστήριξή της. Το ήθος μας ανέκαθεν ήταν να συνεργαζόμαστε και να αναδεικνύουμε με υπερηφάνεια τους υπέροχους προορισμούς μας, δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις στις περιοχές που επισκεπτόμαστε. Το Άμπου Ντάμπι είναι ένας πραγματικά μοναδικός προορισμός και  ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε όλα όσα έχει να προσφέρει στους επιβάτες μας. Η κρουαζιέρα συνεχίζει να προσελκύει ιστορικά υψηλούς αριθμούς επιβατών, και προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη σεζόν που θα αναδείξει τα καλύτερα σημεία αυτής της ξεχωριστής περιοχής.»

Η Celestyal έχει βαθιές ρίζες στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά, δεσμευμένη να προσφέρει στους επιβάτες της το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει κάθε περιοχή. Μέσω των αναγνωρισμένων εκδρομών της σε αυτούς τους προορισμούς, προσφέρει πλέον εννέα εκδρομές στο Άμπου Ντάμπι, μεταφέροντας τους επιβάτες στην καρδιά του εμιράτου. Αυτές περιλαμβάνουν εκδρομές μισής ημέρας με εξερευνήσεις των κορυφαίων αξιοθέατων του Άμπου Ντάμπι, γαστρονομικές και πολιτιστικές εξερευνήσεις, επισκέψεις σε θεματικά πάρκα, VIP ημέρες στην παραλία, καθώς και τα κλασικά σαφάρι στην έρημο και τα αξιοθέατα.

Η κρουαζιέρα «Desert Days» είναι διαθέσιμη για κρατήσεις από €529 ανά άτομο για επτά διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνει έκπτωση €75 ανά άτομο για εκδρομές στη στεριά, γεύματα στο πλοίο, καθώς και επιλεγμένα ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, λιμενικά τέλη και έξοδα υπηρεσιών. Όλες οι κρουαζιέρες είναι διαθέσιμες προς πώληση τώρα και προσφέρουν έκπτωση 50% στις προκαταβολές, στο πλαίσιο της ανοιξιάτικης καμπάνιας, μειώνοντας έτσι την προκαταβολή στο ελάχιστο  ποσό των €125 ανά κράτηση.

Σχετικά με τη Celestyal

Celestyal, η βραβευμένη εταιρεία κρουαζιέρας που δραστηριοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα για ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες στα ελληνικά νησιά, την Αδριατική και τον Αραβικό Κόλπο. Με θεμέλιο την μοναδική ελληνική κληρονομιά της, η εταιρεία διακρίνεται για την εξαιρετική  φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της, εξασφαλίζοντας την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά. Διαθέτοντας δύο ολοκαίνουργια πλοία, που φιλοξενούν έως και 1260 επιβάτες το καθένα, η Celestyal δίνει προτεραιότητα στις ιδιαίτερα εξατομικευμένες υπηρεσίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών που υποδέχεται πάνω από 100.000 επιβάτες ετησίως από περισσότερες από 130 διαφορετικές εθνικότητες.

Η μοναδική προσέγγιση της εταιρείας, η οποία προκύπτει από την πολύτιμη άποψη των επιβατών της και των στοιχείων που αντλεί από την αγορά, έχει συμβάλει στη συνεχή επιτυχία της στον κλάδο της κρουαζιέρας. Το όραμα της Celestyal επεκτείνεται πέρα από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο, με στόχο να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία της κρουαζιέρας. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η αφοσίωσή της στην παροχή αυθεντικών και μοναδικών εμπειριών, επιβεβαιώνει το όραμά της να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια μοναδική, εμπλουτισμένη άποψη για ποικίλους προορισμούς.

Σχετικά με το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού – Άμπου Ντάμπι

Το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι (DCT Abu Dhabi) επιδιώκει την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης του πολιτισμού και του τουρισμού της περιοχής, συμβάλλοντας στην οικονομική πρόοδο και στην επίτευξη των παγκόσμιων φιλοδοξιών του Άμπου Ντάμπι.

Σε συνεργασία με τους επιφανείς φορείς τουρισμού, το Τμήμα ενώνει το οικοσύστημα για τη δημιουργία ενός κοινού οράματος, προωθεί καινοτόμες λύσεις και αξιοποιεί τις καλύτερες πρακτικές για τη στήριξη της πολιτιστικής και τουριστικής βιομηχανίας. H προσήλωση του Τμήματος εστιάζεται, μέσα από πρωτοποριακές πρωτοβουλίες και δημιουργική σκέψη, στο να αναδείξει το Άμπου Ντάμπι ως κορυφαίο προορισμό που προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες, καινοτομία και αξεπέραστη φιλοξενία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού του Αμπού Ντάμπι και τον προορισμό, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: dct.gov.ae και visitabudhabi.ae

Σχετικά με τον AD Ports Group

Η Abu Dhabi Ports, μέρος του AD Ports Group, διαχειρίζεται 10 λιμάνια και τερματικούς σταθμούς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Κάθε εγκατάσταση είναι στρατηγικά τοποθετημένη, αξιοποιώντας τη θαλάσσια, αεροπορική, οδική και σιδηροδρομική συνδεσιμότητα για να δημιουργήσει πύλες πρόσβασης προς τις παγκόσμιες αγορές. Ποικίλες και ολοκληρωμένες λύσεις παρέχονται σε συνεργάτες και πελάτες, επιτρέποντάς τους να μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης και να εξελιχθούν σε πραγματικά παγκόσμιες επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον όμιλο AD Ports Group, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

Ports & Terminal Operations | Abu Dhabi Ports (adports.ae)

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!