Η Celestyal παρουσιάζει την καλοκαιρινή της καμπάνια

30.05.2024

Η Celestyal μετά την πρόσφατη ανανέωση του στόλου της και την αύξηση του αριθμού των σουιτών και των καμπινών με μπαλκόνι, παρουσιάζει μια νέα καμπάνια που προσφέρει στους επιβάτες της την ευκαιρία να αναβαθμίσουν σε εξαιρετικές τιμές τις καμπίνες τους.

Η καλοκαιρινή προσφορά «Upgrade Your Summer» ισχύει για νέες κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 3 Ιουνίου, σε δεκατέσσερις κρουαζιέρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, περιλαμβάνοντας την κρουαζιέρα τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» και την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» με αναχωρήσεις από την 1η Ιουνίου έως τις 24 Αυγούστου.

Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν μια εξωτερική καμπίνα σε junior σουίτα, καμπίνα με μπαλκόνι ή καμπίνα με θέα στη θάλασσα, στην ίδια τιμή με μια εσωτερική καμπίνα.

Οι τιμές για μία κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων με το Celestyal Discovery, σε δίκλινη καμπίνα με μπαλκόνι, ξεκινούν από €629 ανά άτομο, εξοικονομώντας έως €60 ανά άτομο, ενώ σε εξωτερική δίκλινη καμπίνα ξεκινούν από €459, εξοικονομώντας έως €170 ανά άτομο.

Οι τιμές για μια κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων με το Celestyal Journey, σε μια junior σουίτα, ξεκινούν από €1059 ανά άτομο, προσφέροντας εξοικονόμηση ως και €950 ανά άτομο, ενώ σε εξωτερική σουίτα ξεκινούν από €789 ανά άτομο, με εξοικονόμηση έως και €740 ανά άτομο.

Οι επιβάτες στις Junior Dream Suites απολαμβάνουν ευρύχωρες καμπίνες με μπαλκόνια, κρατήσεις για όλα τα κύρια γεύματα στο εστιατόριο Smoked Olive, καθώς και αναβαθμισμένες ανέσεις, όπως μπουρνούζια και παντόφλες στο δωμάτιο.

Ο κύριος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Παρέχουμε καθηλωτικές εμπειρίες φιλοξενίας σε ασυναγώνιστη τιμή και η προσφορά μας «Upgrade Your Summer» παρέχει ακριβώς αυτό. Δίνουμε την ευκαιρία στους επιβάτες να αναβαθμίσουν και να απολαύσουν ακόμα περισσότερο τη μαγεία που προσφέρει ο πρόσφατα ανανεωμένος στόλος μας, με περισσότερες premium υπηρεσίες. Για όσους σχεδιάζουν μια καλοκαιρινή απόδραση στο Αιγαίο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αποκομίσουν ακόμα περισσότερα από τα χρήματα που θα διαθέσουν για τις δύο δημοφιλείς κρουαζιέρες της Celestyal.»

Η κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» αναχωρεί από την Αθήνα και προσεγγίζει τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» αναχωρεί από την Αθήνα και προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, την Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.

Σχετικά με τη Celestyal

Celestyal, η βραβευμένη εταιρεία κρουαζιέρας που δραστηριοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα για ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες στα ελληνικά νησιά, την Αδριατική και τον Αραβικό Κόλπο. Με θεμέλιο την μοναδική ελληνική κληρονομιά της, η εταιρεία διακρίνεται για την εξαιρετική  φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της, εξασφαλίζοντας την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά. Διαθέτοντας δύο ολοκαίνουργια πλοία, που φιλοξενούν έως και 1260 επιβάτες το καθένα, η Celestyal δίνει προτεραιότητα στις ιδιαίτερα εξατομικευμένες υπηρεσίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών που υποδέχεται πάνω από 100.000 επιβάτες ετησίως από περισσότερες από 130 διαφορετικές εθνικότητες.

Η μοναδική προσέγγιση της εταιρείας, η οποία προκύπτει από την πολύτιμη άποψη των επιβατών της και των στοιχείων που αντλεί από την αγορά, έχει συμβάλει στη συνεχή επιτυχία της στον κλάδο της κρουαζιέρας. Το όραμα της Celestyal επεκτείνεται πέρα από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο, με στόχο να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία της κρουαζιέρας. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η αφοσίωσή της στην παροχή αυθεντικών και μοναδικών εμπειριών, επιβεβαιώνει το όραμά της να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια μοναδική, εμπλουτισμένη άποψη για ποικίλους προορισμούς. Η Celestyal απέκτησε πρόσφατα το βραβείο Sailawaze UK για το Best F&B – Consumer Choice 2024, ενισχύοντας περαιτέρω τη δέσμευσή της για αριστεία στις υπηρεσίες μπαρ. Με 15 μπαρ σε δύο πλοία, 23 χειροποίητα Alchemy cocktails και μια ποικιλία επιλογών σε πακέτα ποτών, η Celestyal εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση των επισκεπτών της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!