21.04.2023

Ημέρα Μελών Propeller Club Πειραιά – Ομιλία Πόλυ Β. Χατζηιωάννου

Εκδήλωση Member’s Day του Propeller Club Port of Piraeus που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/04 στην αίθουσα Φάρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος όπου έγιναν δεκτά 150 νέα μέλη.

Ο Πόλυς Βάσου Χατζηιωάννου διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης στην χρηματαγορά της Νέας Υόρκης, Safe Bulkers, έγινε επίτιμο μέλος του Club.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πόλυς Βάσου Χατζηιωάννου διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης στην χρηματαγορά της Νέας Υόρκης, Safe Bulkers, έγινε επίτιμο μέλος του Club και παρέλαβε το τιμητικό δίπλωμα από τον πρόεδρο του Club, Kωστή Φραγκούλη και τον Αμερικανό πρέσβη και επίτιμο πρόεδρο του Propeller στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη.

To Propeller Club παραμένει ένας σύγχρονος τόπος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων όχι μόνο μεταξύ των μελών του , αλλά και μεταξύ των σημαντικότερων φορέων και θεσμών γύρω από τη ναυτιλία, το εμπόριο, την οικονομία και την ασφάλεια στη θάλασσα. Είναι ένα σημαντικό σημείο αναφοράς για τις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις, ενώ η φιλανθρωπική του δράση παραμένει πάντοτε πλούσια και πάντοτε ουσιαστική. Επί 88 χρόνια το Propeller Club Πειραιά στηρίζει τους ανθρώπους της ναυτιλίας που αποτελούν μια παγκόσμια υπερδύναμη και βασική κινητήριο δύναμη της Ελλάδας.
maritimes.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!