H Marine Tours & η Etihad Airways χαρίζoυν χαμόγελα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS

30.09.2014

Προσηλωμένη στις αρχές της εταιρικής υπευθυνότητας της, η Μarine Tours σε συνεργασία με την Etihad Airways, στέκεται στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS, με μία γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά!

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2014, η Marine Tours, με τη βοήθεια της Etihad Airways, μετέτρεψε το Παιδικό Χωριό SOS Bάρης, σε μία μαγική Παιχνιδούπολη. Περίπτερα με ζαχαρωτά, μασκότ, κλόουν και μάγοι χάρισαν στα παιδιά μοναδικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Οι μικροί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά μέσα από μία πληθώρα δραστηριοτήτων όπως θεατρικά και μουσικοχορευτικά παιχνίδια, τοξοβολία, εργαστήρι ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά είχαν την δυνατότητα να επιδοθούν στην τέχνη του graffiti, στολίζοντας με όμορφα μοτίβα τους χώρους του δικού τους παιδικού χωριού!


Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε ξεχωριστό χαρακτήρα, αφενός γιατί προσέφερε χαρά σε μικρούς και μεγάλους, αφετέρου γιατί συγχρόνως συνέδραμε στις βασικές ανάγκες των Παιδικών Χωριών SOS, μέσω της συγκέντρωσης πόρων προς όφελός τους.


Πιο συγκεκριμένα, μετατρέποντας τους κοινωνικούς της εταίρους σε πρεσβευτές της εταιρικής της υπευθυνότητας, η Marine Tours κινητοποίησε τους εργαζομένους της αλλά και τους πελάτες της ώστε να συμμετάσχουν στη γιορτή, προσφέροντας πέρα από την θερμή αγκαλιά τους, σχολικά είδη για τα παιδιά ηλικίας 4 έως 18 ετών.


Χάρη στην πολύτιμη αυτή συμμετοχή, η Marine Tours κατάφερε να συλλέξει μία μεγάλη ποσότητα σχολικών ειδών τα οποία και παρέδωσε στον Γενικό Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS, κ. Πρωτόπαπα ο οποίος δήλωσε «Ευχαριστούμε πολύ τη Marine Tours & την Etihad Airways για τη σημερινή γιορτή που ετοίμασαν για τα δικά μας παιδιά, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το πνεύμα αλληλεγγύης που τις διακρίνει. Με αυτή τους την ενέργεια μετέτρεψαν τον «σπόνσορα» σε φίλο και εμείς τις ευχαριστούμε για αυτή την φιλία».


Από την άλλη πλευρά, ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, πρόσθεσε σχετικά: «Όραμα της εταιρείας μας αποτελεί ένας κόσμος κοινωνικής ευημερίας και πιστεύουμε ακράδαντα πως το να μεγιστοποιήσουμε τον αριθμό των παιδικών χαμόγελων με τις δυνάμεις μας, μπορεί να συμβάλει σημαντικά σε αυτό! Είναι αναμφισβήτητο ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παρών, στηρίζοντας το σημαντικότατο έργο του Σωματείου».


Σχετικά με τη Marine Tours


H Marine Tours ιδρύθηκε το 1980 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ν.Α. Ευρώπη, με εξειδίκευση στην κάλυψη επαγγελματικών ταξιδιωτικών αναγκών.


Η εταιρία το 2013 έφτασε στην κορυφή της ελληνικής αγοράς επιτυγχάνοντας ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των €200.000.000, ενώ έχει ηδη λάβει πλήθος διακρίσεων και τιμητικών τίτλων από τους πλέον έγκριτους διεθνείς οργανισμούς για την συμβολή της στην τουριστική αλλά και την εν γένει επιχειρηματική ανάπτυξη.


Με μακρά ιστορία και παράδοση στην υποστήριξη της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, η Marine Tours προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών για Ναυτικούς και στελέχη Ναυτιλίας (Marine & Offshore Travel), συνδυάζοντας την προσωπική προσέγγιση ενός τοπικου οργανισμού με την παγκόσμια εμβέλεια ενός οργανισμου διεθνους κύρους. Η ευρεία δραστηριότητα της Marine Tours εκτείνεται επίσης στη βιομηχανία των επαγγελματικών ταξιδιών (Corporate Business Travel) όπου αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη των σημαντικότερων «Εταιρικών Πελατών» της Ελληνικής αγοράς, καθώς επίσης και στην διοργάνωση ταξιδιών κινήτρων και συνεδρίων.


Για την Marine Tours, η Εταιρική Υπευθυνότητα σηματοδοτεί την βαθύτερη ανάγκη του να κάνει όχι απλά «το σωστό», αλλά να συμπεριφέρεται ως οργανισμός υπεύθυνα, απέναντι στην κοινωνία. Περίτρανη απόδειξη της δέσμευσής της να συμβάλει ενεργά στην ευημερία των κοινωνιών που δραστηριοποιείται, αποτελούν τα απτά αποτελέσματα που φέρει στους τρεις στρατηγικά επιλεγμένους πυλώνες του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης: περιβάλλον, παιδιά και εκπαίδευση.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, http://www.marinetours.gr/el/Σχετικά με την Etihad Airways


Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ξεκίνησε τη λειτουργία τoυ το 2003 ενώ από τον Ιούνιο του 2009 εκτελεί καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα. Από τον κόμβο της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, η Etihad Airways εξυπηρετεί 103 επιβατικούς και εμπορικούς προορισμούς, υπάρχοντες ή ανακοινώσιμους, στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και την Αμερική, με στόλο 98 Airbus και Boeing αεροσκαφών και με περισσότερα από 220 αεροσκάφη υπό παραγγελία, συμπεριλαμβανομένων 71 Boeing 787 Dreamliners, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s και 10 Airbus A380.


Το 2013 μετέφερε 11,5 εκατομμύρια επιβάτες. Η Etihad Airways κατέχει μερίδιο της Αirberlin, της Air Seychelles, της Virgin Australia, της AerLingus, της Air Serbia και της Jet Airways, και κατόπιν ρυθμιστικών εγκρίσεων θα επενδύσει στον ελβετικό περιφερειακό αερομεταφορέα Darwin Airline.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, http://www.etihad.com/

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!