06.02.2020

Η ισχύς εν τη ενώσει είναι το μυστικό επιτυχίας της W.I.M.A.: Ηλίας Χατζηεφραιμίδης

Η W.I.M.A. συστάθηκε το 2006 για να δώσει περαιτέρω δύναμη στην ελληνική ναυτιλιακή οικογένεια ενώνοντας δυνάμεις και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας της «η ισχύς εν τη ενώσει» σύμφωνα με τον κ. Ηλία Χατζηεφραιμίδη, Πρόεδρο της W.I.M.A., και Γενικό Διευθυντή της HAJIEFREMIDIS S.A.

«Στις δύσκολες στιγμές ο ένας βοήθησε τον άλλον. Υπάρχει αλληλεγγύη, αμοιβαία πληροφόρηση και όλα αυτά βοηθούν μια επιχείρηση να μπορεί να επιχειρεί καθημερινά με περισσότερα όπλα στη φαρέτρα της» εξήγησε ο κ. Χατζηεφραιμιδης σε συνέντευξη του στο maritimes.gr στη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιατικης πίτας της W.I.M.A προ ημερών στον Πειραιά.

Σήμερα η W.I.M.A εχει 65 εταιρείες μέλη που απασχολούν συνολικά 2.000-3.000 υπαλλήλους, σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως το βασικότερο στην αγορά είναι η πληροφόρηση και στην ένωση καθένας μοιράζεται τις γνώσεις, γνωριμίες και πληροφορίεςίου διαθέτει.

Στη W.I.M.A είμαστε μια οικογένεια, μια γροθιά, έχουμε δουλέψει σαν ομάδα πάνω σε πολλά πρότζεκτ με πολύ καλά αποτελέσματα σε χρόνους αξιοπιστία και τιμές, τόνισε ο κ. Χατζηεφραιμιδης, προσθέτοντας πως και η εξωστρέφεια είναι παρά πολύ σημαντικό κομμάτι για την ένωση που εχει παρουσία και σε διεθνείς εκθέσεις και φόρα στο εξωτερικό.

συνέντευξη : Μάρκος Κάντζιος
camera: studio Panos Halkidis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!