19.12.2023

Η ετήσια εκδήλωση των βραβείων AMVER στην Ελλάδα

Τίμησαν τη Nαυτοσύνη και το ναυτικό που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση σπεύδουν να σώσουν ζωές στις θάλασσες του κόσμου αψηφώντας κάθε κίνδυνο.

Το σύνολο της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας εκπροσωπήθηκε στο AMVER Awards Gala Dinner. Τιμήθηκαν όλα τα πλοία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα AMVER της Αμερικανικής Ακτοφυλακής, καθώς και τα πλοία που έσπευσαν για τη διάσωση πλοίων και πληρωμάτων που βρέθηκαν σε κίνδυνο. Φέτος τιμήθηκαν 192 εταιρείες και 2.057 πλοία ελληνικών συμφερόντων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα για το 2023.

Είναι μεγάλη γιορτή σήμερα της ελληνική ναυτιλίας, είναι μια γιορτή της συνεργασίας της Ελλάδος με την Αμερική επεσήμανε στην κάμερα του Maritimes, ο Κωστής Φραγκούλης, Πρόεδρος Propeller Club Πειραιά & Αντιπρόεδρος International Propeller Club of the United States, υπογραμμίζοντας πως σήμερα τιμούμε τους ναυτικούς και όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα AMVER. Για τη σχέση Ελλάδος Ιαπωνίας στο ναυτιλιακό τομέα αναφέρθηκαν οι Σέιτσι ΣΟΥΖΟΥΚΙ, Ά Γραμματέας (Πολιτικό &Οικονομικό Τμήμα) ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ο DAIJI AIHARA, Deputy General Manager, NIPPON KAIJI KYIKAI Piraeus Office.

Να σημειωθεί πως η ετήσια εκδήλωση των βραβείων AMVER στην Ελλάδα, η οποία διοργανώνεται από το Propeller Club Port του Πειραιά, σε συνεργασία με την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα και την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπληρώνει 31 χρόνια.
maritimes.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!