Η ΔΕΠΑ Eμπορίας χορηγός της ανάπλασης πάρκου αναψυχής στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

28.12.2023

Συνεπής στη δέσμευσή της για ουσιαστική κοινωνική προσφορά, η ΔΕΠΑ Εμπορίας προχώρησε, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στην ανάληψη των δαπανών για την ανάπλαση πάρκου αναψυχής στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Η πρωτοβουλία αυτή αφορά στη δημιουργία χώρου πρασίνου και υπαίθριου καθιστικού για την κάλυψη των αναγκών της γειτονιάς και στην κατασκευή ενός ενιαίου, φιλόξενου και άνετου χώρου υπαίθριας συγκέντρωσης των κατοίκων.

Το έργο, το οποίο περιλαμβάνει μονοπάτι περιήγησης, γωνιές χαλάρωσης αλλά και ειδικά διαμορφωμένους χώρους πρασίνου, θα προσφέρει μία αναζωογονητική, πράσινη «ανάσα» στους πολίτες της περιοχής ενώ θα συμβάλει στην αναβάθμιση του Δήμου Ηρακλείου στον τομέα των πράσινων υποδομών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Κωνσταντίνος Ξιφαράς, ανέφερε σχετικά: «Η ΔΕΠΑ Εμπορίας στέκεται σταθερά δίπλα στην κοινωνία και συνεχίζει να αναλαμβάνει δράσεις στήριξης με στόχο την κοινωνική ευημερία αλλά και την πράσινη ανάπτυξη. Η ανάπλαση του πρότυπου αυτού πάρκου αναψυχής στο Δήμο Ηρακλείου εντάσσεται σε αυτή μας τη φιλοσοφία και αντανακλά τη βούλησή μας να συμβάλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε την κοινωνική μας αποστολή.»

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Νίκος Μπάμπαλος δήλωσε με τη σειρά του: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη ΔΕΠΑ Εμπορίας για αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία της. Το πάρκο αυτό είναι ένα σπουδαίο δώρο για τον Δήμο μας. Είμαι πεπεισμένος πως οι κάτοικοι της περιοχής θα το χαρούν και θα το αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αναμφισβήτητα αποτελεί ένα έργο που θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών μας αλλά και στην αναβάθμιση της πόλης μας στο σύνολο της.»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!