Γ.Ιωαννίδης; Με εμένα περιφερειάρχη δεν περνά η πώληση του ΟΛΘ

22.04.2014

Κόντρα στην απόφαση του ΤΑΙΠΕΔΕ για πώληση του 67\% των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά «πάει» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης.

Όπως δήλωσε “δεν μπορεί να περάσει η πώληση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης με τον τρόπο που τώρα προωθείται. Είμαστε σαφώς κατά της πώλησης, καθώς αυτή δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση την ενδεδειγμένη λύση για την πόλη» ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας μάλιστα με έμφαση ότι “η απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να ανατραπεί πάση θυσία και να προχωρήσουμε σε μια λύση βασισμένη στο μοντέλο COSCO» όπως στην περίπτωση του λιμανιού του Πειραιά.

 

Αυτό καθώς όπως υποστήριξε, το μοντέλο αυτό ήταν απόλυτα επιτυχημένο και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί «Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός να εφαρμόζεται διαφορετικό μοντέλο στην Αττική και διαφορετικό στη Θεσσαλονίκη, και να βγαίνει έτσι ζημιωμένη η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία γενικότερα. Για να ανατραπεί η απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ, πρέπει να υπάρξουν πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις» δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και σημείωσε «πρέπει να κινηθούμε δυναμικά και αποφασιστικά, για να διεκδικήσουμε για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αυτά που δικαιούται. Μπορώ να βεβαιώσω, ότι αυτό ακριβώς θα πράξουμε. Επαναλαμβάνω: Με περιφερειάρχη Ιωαννίδη, δεν περνά πώληση του λιμανιού!”

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!