Επίσημη έναρξη του Propeller Λεμεσού

22.05.2024

Την Πέμπτη 16 Μαΐου, ο Πρόεδρος Κωστής Φραγκούλης, υπό την ιδιότητα του Πρώτου Αντιπροέδρου του International Propeller Club της Αμερικής, παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη του Propeller Λεμεσού.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γ.Γ του Propeller Λεμεσού, Λουκάς Μπαρμπαρής, ο Πρόεδρος, Πόλυς Χατζηωάννου, η Αμερικανίδα Πρέσβης στην Κύπρο, Julie Fisher, καθώς και ο Κωστής Φραγκούλης, εκπροσωπώντας το Διεθνές Propeller.

Ως είθισται, ο Κωστής Φραγκούλης, εκ μέρους του US International Propeller, παρέδωσε το Charter του Club στον Πόλυ Χατζηωάννου καλωσορίζοντας και τυπικά τη Λεμεσό στο παγκόσμιο δίκτυο.

Αμέσως μετά του καρφίτσωσε το president’s pin, ενώ του προσέφερε και ένα δώρο εκ μέρους του Propeller Πειραιά, το οποίο επιμελήθηκε η γνωστή Ελληνίδα εικαστικός, Καρολίνα Ροβύθη. Το δώρο απεικονίζει τις σημαίες της Κύπρου και της Αμερικής, συμβολίζοντας τον ρόλο που θα παίξει το νέο Club στην προώθηση των διμερών σχέσεων και της συνεργασίας των δύο χωρών στη ναυτιλία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Four Seasons Λεμεσού, παρουσία 200 Μελών και καλεσμένων, μεταξύ των οποίων, ο Joel Whitehead, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του International Propeller Club της Αμερικής, ο Περιφερειακός Αντιπρόεδρος Νοτίου Ευρώπης και Αφρικής, Άκης Τσιριγκάκης και από το Club μας η Ταμίας Μαρία Χατζηωάννου και η Κυβερνήτης Κατερίνα Σταθοπούλου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!