Επίσημη έναρξη του καινούργιου ναυπηγείου του ομίλου ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

10.06.2014

Την Κυριακή 01 Ιουνίου 2014 και ώρα 8.30 το βράδυ, οι κύριοι ΙΓΝΑΤΙΟΣ & ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ παρέθεσαν δεξίωση για την επίσημη έναρξη του καινούργιου ναυπηγείου του ομώνυμου ομίλου, που βρίσκεται στο Πέραμα Λ. Δημοκρατίας 34.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΚΟΡΔΑ. Με ένα σύντομο λόγο, ο Υφυπουργός εξήρε τη συγκεκριμένη επιχειρηματική πρωτοβουλία και τόνισε την αναγκαιότητα παρόμοιων κινήσεων, οι οποίες συντελούν στην ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας μας.


Το ναυπηγείο βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, ήδη, από τον Φεβρουάριο, έχει έκταση 16500m2 και εν μέσω οικονομικής κρίσης, έχει δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας σε επαγγέλματα της ναυπηγοεπισκευής, που μαστίζονται από την ανεργία.


Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, καθιστούν το ναυπηγείο ένα μοναδικό χώρο φιλοξενίας και συντήρησης πολυτελών σκαφών, προωθώντας το σε σημείο αναφοράς στην παροχή υπηρεσιών θαλαμηγών, παγκοσμίως.


Την εκδήλωση, εκτός του Υφυπουργού Ανάπτυξης, κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΚΟΡΔΑ, τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής ΝΔ κα ΤΑΝΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ, ο Δήμαρχος Περάματος κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚHΣ, Ανώτατα Στελέχη του ΟΛΠ, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κος ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ, προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο και τη ναυτιλία, πλήθος φίλων και συνεργατών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!