06.02.2020

Επαίνους για το έργο της WIMA από παράγοντες της ελληνικής ναυτιλίας στην κοπή της πίτας

Την πορεία και προσφορά της WIMA στην ελληνική ναυτιλία μέχρι σήμερα εξήραν σημαντικοί εκπρόσωποι της ελληνικής ναυτιλίας κατα την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ένωσης στον Πειραιά πριν απο λίγες μέρες.

«Είναι παράδειγμα για πολλές άλλες επιχειρήσεις και συνέργειες που γίνονται πλέον. Αυτό το cluster μας δίνει κουράγιο και αισιοδοξία. Όλοι μαζί πήγαν μπροστά και αυτό είναι το μεγάλο μήνυμα που δίνει,» είπε μιλώντας στο maritimes.gr o κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

«Είναι η προσωποποίηση των νέων επιτυχιών της Ελλάδας, συμπυκνώνει το νόημα της συνέργειας» δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Βώκος, εκτελεστικός διευθυντής Εκθέσεων Ποσειδώνια ΑΕ.

«Είναι μια πρωτοπόρος ιδέα για την ελληνική θαλάσσια οικονομία, είναι παράδειγμα για όλους τους τομείς. Η συνύπαρξη δίνει μια άλλη δυναμική που μπορεί να ανταγωνιστεί και σε διεθνές περιβάλλον,» πρόσθεσε από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Ξηραδάκης διευθύνων σύμβουλος της XRTC Business Consultants.

«Στις εποχές που ζούμε χωρίς συνέργειες και συνεργασία δεν μπορεί να γίνει τίποτα,» είπε ο κ. Αντώνης Στελλιάτος, πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ), μιλώντας επίσης στο maritimes.gr

Τέλος, ο κ. Γιώργος Πατέρας, Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΝΕΕ) σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση δήλωσε «Όλοι πρέπει να είναι μέλη σε cluster. Στην Ελλάδα αργήσαμε να καταλάβουμε τη σημασία του.»

συνεντεύξεις : Μάρκος Κάντζιος
camera : studio Panos Halkidis

maritimes.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!