Δυναμικό παρόν της W.I.M.A. στην διεθνή ναυτιλιακή έκθεση των Ποσειδωνίων

08.03.2014

Δυναμικό παρόν θα δώσει η Worldwide Industrial & Marine Association (W.I.M.A.) τόσο στην διεθνή ναυτιλιακή έκθεση των Ποσειδωνίων τον Ιούνιο, όσο και στην διεθνή ναυτιλιακή έκθεση του Αμβούργου, SMM.

Διακρίνεται ο Πρόεδρος, κος Άγγελος Δρακοπούλος (δεξιά), ο Ταμίας, Γιώργος Λυγερός, (αριστερά) και δίπλα του οι: Αν. Γεν, Γραμματέας Κώστας Πισιμίσης και ο Γεν. Γραμματέας, Ηλίας Χατζηεφραιμίδης όπως και ο Έφορος Δημ. Σχέσεων, Γιώργος Παπαμανώλης(δεξιά σειρά).

Σύσσωμο το προεδρείο και τα μέλη της W.I.M.A, την περασμένη Πέμπτη, στην καθιερωμένη μηνιαία συνέλευσή στα γραφεία της στον Πειραιά, συζήτησαν μεταξύ άλλων, τις τελευταίες λεπτομέρειες για μια σειρά δραστηριοτήτων του οργανισμού.


Συγκεκριμένα μίλησαν για την κοινή παρουσία όλων των μελών της W.I.M.A. σε ένα μεγάλο περίπτερο στις προαναφερθείσες διεθνείς εκθέσεις , όπως και την έκδοση ενός πολυτελούς καταλόγου όπου θα παρουσιάζει λεπτομερώς τις εταιρίες- μέλη και τις δραστηριότητες της W.I.M.A.


Παράλληλα αποφασιστικέ και η έκδοση ενός ενημερωτικού news letter όπου θα αποστέλλεται σε τακτά χρονικά διαστήματα τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα.


Η W.I.M.A. ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2006 με στόχο την προώθηση και επέκταση των δραστηριοτήτων των εταιρειών-μελών της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


H W.I.M.A. είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελεί την υλοποίηση του οράματος του καπετάνιου Γιάννη Κουφοπαντελή, ο οποίος προσπάθησε να δώσει – μέσα στο πλαίσιο της συλλογικότητας και της συνεργασίας – ειδική μορφή και δράση με την μακροχρόνια εμπειρία του στον θαλάσσιο κόσμο και τις επιχειρήσεις.


Οι αρχές της W.I.M.A. βασίζονται στο σύνθημα:


Συνεργασία – Αλληλεγγύη – Κοινωνικότητα,


που επιβεβαιώνουν την πολύτιμη εργασία του οργανισμού στις βιομηχανικούς και ναυτιλιακούς τομείς.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!