Διπλή διάκριση για την Attica Group στα TOURISM AWARDS 2014

11.04.2014

Η ATTICA GROUP, μητρική εταιρεία των εταιρειών SUPERFAST FERRIES & BLUE STAR FERRIES, με ικανοποίηση ανακοινώνει τη διπλή της διάκριση στα TOURISM AWARDS 2014, που διοργανώθηκαν από την εταιρεία Boussias Communication.

Συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου παρουσία εκπροσώπων και φορέων της τουριστικής αγοράς, ο Όμιλός μας βραβεύτηκε ως ακολούθως:


• Gold βραβείο στην κατηγορία «Ανανέωση Στόλου» και


• Silver βραβείο στην κατηγορία «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων»


Η μέγιστη διάκριση στην κατηγορία «Ανανέωση Στόλου» απονεμήθηκε σε αναγνώριση της σημαντικότατης επένδυσης ύψους 140 εκατομμυρίων ευρώ, εν μέσω οικονομικής κρίσης, της BLUE STAR FERRIES, θυγατρικής της ATTICA GROUP, για τον σχεδιασμό, ναυπήγηση και δρομολόγηση δύο υπερσύγχρονων, ταχύπλοων επιβατηγών/οχηματαγωγών πλοίων, των BLUE STAR DELOS και BLUE STAR PATMOS.


Τα δύο ολοκαίνουργια πλοία έχουν δρομολογηθεί από το Νοέμβριο του 2011 στις γραμμές των Κυκλάδων και από τον Ιούλιο του 2012 στη γραμμή Χίου-Μυτιλήνης, αντίστοιχα. Η δρομολόγησή τους σε δύσκολες εποχές αποτέλεσε ένα άλμα στις προσφερόμενες ακτοπλοϊκές υπηρεσίες της χώρας μας και συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού και κατ’ επέκταση στην ανάπτυξη των νησιών προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών τους.


Εξίσου μεγάλη διάκριση είναι και η βράβευση με το SILVER AWARD στην κατηγορία «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων», με το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου μας, με τον τίτλο «Ηλιοπροστασία». Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από το 2008 στα νησιά του Αιγαίου, σε συνεργασία με τον ΜΚΟ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ και συνδυάζει δωρεάν εξετάσεις μελαγχρωστικών αλλοιώσεων δέρματος (σπίλων/ελιών) και ογκιδίων δέρματος και χειρουργικές εξαιρέσεις αυτών, καθώς και ενημερωτικές ομιλίες σχετικά με την επικινδυνότητα της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο και τους τρόπους πρόληψης.


Αναλυτικά από το 2008 έως σήμερα μέσω του προγράμματος «Ηλιοπροστασία»


ü Επισκεφτήκαμε 14 νησιά


ü Εξετάστηκαν 3.371 άτομα


ü Έγιναν 102 χειρουργικές αφαιρέσεις & βιοψίες και


ü 854 χαρτογραφήσεις & φωτογραφήσεις


ü 23 Κακοήθη νεοπλάσματα διαγνώσθηκαν


Ο Όμιλος Attica δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Χίο, Μυτιλήνη και Κρήτη). Διαθέτει το νεότερο επιβατηγό στόλο στην Ευρώπη, με 13 επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία, προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.


πείνα για εσάς και τα παιδιά σας”

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!