15.06.2022

Διονύσης Χριστοδουλόπουλος: Η ΜΑΝ μετά τη δοκιμή εναλλακτικών καυσίμων περνά και στο carbon capture

Δημιουργεί επισκευαστική στον Πειραιά

Στην δημιουργία επισκευαστικής βάσης στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά προχωρά η ΜΑΝ Energy Solution Hellas Ltd , όπως ανέφερε στο maritimesTV ο Διονύσης Χριστοδουλόπουλος, Διευθυντής της εταιρείας. Επίσης, σημείωσε ότι η ελληνική εταιρεία είναι μια από τις μεγαλύτερες του ομίλου, με προσωπικό που σύντομα θα ξεπερνά τα 100 άτομα, τα οποία απασχολούνται είτε σε θέματα εσωτερικής αγοράς είτε σε λογαριασμό του παγκόσμιου οργανισμού.

Όσον αφορά στο ζήτημα της πράσινης ναυτιλίας, ο κ. Χριστοδουλόπουλος τόνισε ότι η ΜΑΝ ήταν πρωτοπόρος ως προς τη δοκιμή εναλλακτικών καυσίμων, ενώ πλέον ξεκινά και τη δοκιμή του carbon capture σε σταθμούς στεριάς με προοπτική που να μεταφερθεί μελλοντικά και σε κινητήρες πλοίων.

Σχετικά με τα εφετινά Ποσειδώνια τόνισε πως η αγορά είχε ανάγκη να συναντηθεί με φυσικό τρόπο και αυτό το πρόσφεραν τα εφετινά Ποσειδώνια με την ΜΑΝ να μην έχει φυσικά εκθέματα, καθώς η ψηφιακή εποχή την ώθησε να χρησιμοποιήσει ψηφιακές πλατφόρμες για ότι έχει πετύχει τεχνολογικά μέχρι σήμερα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνέντευξη: Μάρκος Κάντζιος
camera: studio Panos Halkidis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!