26.10.2019

Δίνουμε αξιόπιστες λύσεις σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον: Διονύσης Χριστοδουλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, MAN Energy Solution Hellas ltd

Στην μεγάλη συζήτηση που έχει ανοίξει στην ναυτιλιακή κοινότητα για τους νέους κανονισμούς που θα εφαρμοστούν από την 1η Ιανουαρίου 2020 για τη μειωση των ρύπων, η ΜΑΝ προτείνει αξιόπιστες λύσεις και στήριξη την επόμενη μέρα, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της MAN Energy Solution Hellas ltd κ. Διονύση Χριστοδουλόπουλο.

«Δίνουμε απαντήσεις για τι λύσεις προτείνουμε για τις υπάρχουσες μηχανές, καθώς και εναλλακτικές τεχνολογίες που ήδη πολλές από αυτές έχουν track record στη λειτουργία τους, αλλά και νέες τεχνολογίες που θα ναι διαθέσιμες σε 2-3 χρονια. Σε κάθε περίπτωση οι προτάσεις μας παρέχουν την αξιοπιστία που προσφέρουμε ως σχεδιαστές και κατασκευαστές, συμβατή λειτουργία για όρια αεριων ρύπων και την όσο το δυνατόν καλύτερη κατανάλωση,» δήλωσε στο maritimesTV στη διάρκεια προχθεσινού σεμιναρίου της ΜΑΝ “Dual Fuel Engines” στο Μουσείο Μπενάκη.

«Την τελευταία δεκαετία έχουμε μετασχηματίσει ουσιαστικά τα προϊόντα μας ώστε να συμμορφώνονται κάθε φορά με τους νέους κανονισμούς. Εξαντλούμε κάθε πιθανότητα σφάλματος ή προβλημάτων στον σχεδιασμό, όμως καθώς στη λειτουργία μπορεί να προκύψουν πάντα θέματα, δίνουμε ολοκληρωμένες απαντήσεις και μετά,» εξήγησε ο κ. Χριστοδουλόπουλος.

Σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο η ΜΑΝ μπορεί να ανταπεξέλθει σε πολλά περιστατικά, γιατί ήδη προληπτικά ενημερώνει τους πελάτες τί να περιμένουν κ τι θα πρέπει να κάνουν, σημείωσε.

«Αν οι πελάτες μας πάρουν τα σωστά μέτρα, πιστεύω δεν θα χουν κανενα πρόβλημα,» τόνισε ο κ. Χριστοδουλόπουλος, εκτιμώντας διογκώνεται αυτό που ίσως συναντήσουμε μπροστά μας από κάποιους κύκλους που αποσκοπούν σε κάποιο κέρδος.

συνέντευξη: Μάρκος Κάντζιος

camera: studio Panos Halkidis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!