21.12.2017

Διεθνής αποδοχή και ανταπόκριση στις κρουαζιέρες της Celestyal

Η στόχευση της Celestyal Cruises στην διεύρυνση των χωρών από τις οποίες έρχονται οι επιβάτες και ταυτόχρονα την απεξάρτηση της από την αγορά της Αμερικής έχει πετύχει, επισημαίνει στη συνέντευξή του στο maritimesTV, ο Κ. Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Celestyal Cruises.

Τονίζει πως η Ελλάδα έχει παρουσιάσει μια θετική εικόνα στην κρουαζιέρα και πως για την περεταίρω ανάπτυξη της χρειάζονται επενδύσεις στις υποδομές.

Μιλά για τα σχέδια της Celestyal Cruise τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό που δραστηριοποιείται, επισημαίνοντας πως «Στόχος μας είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.»

Θεωρεί θετική για τη βιομηχανία της κρουαζιέρας την έξαρση των κατασκευών μεγάλων κυρίως κρουαζιερόπλοιων, λέγοντας πως έτσι η κρουαζιέρα μπορεί πλέον να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες και ταυτόχρονα δίνεται η ευκαιρία σε εταιρείες όπως η Celestyal, να επικεντρωθούν σε μια περιοχή και να προσφέρουν διαφορετικό τύπο κρουαζιέρας.

Ως Πρόεδρος της CLIA, ο κ. Αναστασιάδης επισημαίνει πως η Ευρώπης έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει η πρώτη περιοχή κρουαζιέρας στο κόσμο, ενώ τονίζει την περιβαλλοντική ευαισθησία της βιομηχανίας κρουαζιέρας.

Σχετικά με την είσοδο επενδυτή στην εταιρεία, ο κ. Αναστασιάδης τονίζει πως η Celestyal επικεντρώνεται στην είσοδο ενός στρατηγικού επενδυτή και όχι οικονομικού.

Συνέντευξη:Μάρκος Κάντζιος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!