Διακρίσεις για πλοία του Ομίλου Grimaldi,

07.08.2014

Οι ναυαρχίδες του Ομίλου Grimaldi, τα πλοία «Cruise Barcelona» και «Cruise Europa», κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων έξι επιβατηγών οχηματαγωγών που διαθέτουν state-of-art πρότυπα ασφάλειας, στην Ευρώπη.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας έρευνας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από την ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil – Club), το μεγαλύτερο κλαμπ αυτοκινήτων στη Γερμανία και την Ευρώπη, σε συνεργασία με την EuroTest.


Η έρευνα επικεντρώθηκε στις εγκαταστάσεις ασφαλείας 18 επιβατηγών οχηματαγωγών πλοία που είναι δρομολογημένα στη Βόρεια Θάλασσα, τη Βαλτική , τη Μεσόγειο και την Αδριατική Θάλασσα.


Τα πλοία «Cruise Barcelona» και «Cruise Europa», τα οποία διαχειρίζονται οι Grimaldi Lines στη γραμμή μεταξύ Τσιβιταβέκια και Βαρκελώνης και οι Μινωικές Γραμμές (εταιρεία του Ομίλου Grimaldi) στη γραμμή της Τεργέστης-Ανκόνα-Ηγουμενίτσα-Πάτρα αντιστοίχως, έλαβαν βαθμολογία “Πολύ καλά”.


«Η διασφάλιση της ασφάλειας στη θάλασσα, αποτελεί προτεραιότητα για τον Όμιλό μας», δήλωσε ο κ. Emanuele Grimaldi, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!