11.12.2016

Δ. Χριστοδουλόπουλος: Έχουμε παρελθόν, παρόν και συνέχεια

Έχοντας ως πυξίδα την ανάγκη και την ικανοποίηση του τελικού χρήστη, η MAN B&W επενδύει σε τομής όπως η καλύτερη εφαρμογή των μηχανών της σε νέα πλοία, η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας του πλοίου, αλλά και στην ανάπτυξη της τεχνολογίας για τη χρήση νέων καυσίμων όπως το υγροποιημένο φυσικό αέριο.

«Οι περιβαλλοντικοί κανονισμοί οι απατήσεις της αγοράς για επιπλέον μείωση των λειτουργικών εξόδων της διαχείρισης του πλοίου και η ανάγκη να εισέρθουμε στην  εποχή της ψηφιοποίησης η οποία κινεί πλέον τα πάντα, μας ωθεί να κάνουμε βήματα και να επενδύουμε ακόμα περισσότερο στην έρευνα και ανάπτυξη ώστε να προτείνουμε λύσεις», επισημαίνει στο maritimesTV o  Διονύσης Χριστοδουλόπουλος, Διευθυντής της MAN DIESEL & TURBO HELLAS, στα πλαίσια της ημερίδας “Technical Update 2016” που διοργάνωσε η εταιρεία στους χώρους της MAN PrimeServ Academy στον Πειραιά στις 07/12.

Μιλά για το γραφείο του Πειραιά το οποίο όπως τονίζει κινείται σε τρεις βασικούς άξονες, στους ικανοποιημένους πελάτες, στην κοινωνική προσφορά και στην ανάπτυξη τόσο του τοπικού γραφείου, όσο και ολόκληρου του ομίλου της MAN B&W η οποία δραστηριοποιείται παγκοσμίως.

Τον επόμενο χρόνο η MAN DIESEL & TURBO HELLAS συμπληρώνει συνεχή παρουσία και ανάπτυξη στην ελληνική αγορά 50 χρόνων, κάτι το οποίο όπως επισημαίνει ο κ. Χριστοδουλόπουλος «Μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, έχουμε παρελθόν, παρόν και συνέχεια.»   

συνέντευξη: Μάρκος Κάντζιος

camera: studio Panos Halkidis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!