Βραβεύσεις από τη Blue Star Ferries

04.03.2014

Για τα 3 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος Πιστότητας Πελατών SeaSmiles


Το Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών SeaSmiles γιορτάζει τα 3 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του και ταυτόχρονα συμπληρώνει 100.000 μέλη.

Η Blue Star Ferries επιβραβεύει την προτίμηση του πιστού επιβατικού της κοινού και την επιλογή τους να ταξιδεύουν με τα πλοία της Superfast Ferries & Blue Star Ferries, κληρώνοντας στις 6 Μαρτίου ειδικά για τα μέλη του SeaSmiles

• 10 εισιτήρια για 2 άτομα και 1 ΙΧ με επιστροφή, με επιπλέον δωρεάν 2 διανυκτερεύσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία για :


 Αμοργό: AEGIALIS HOTEL & SPA
 Ίο: LIOSTASI IOS HOTEL & SPA
 Νάξο: IRIA BEACH ART HOTEL & KOUROS ART HOTEL
 Σαντορίνη: ANAMNESIS CITY SPA & TZEKOS VILLAS
 Σύρο: APOLLONION PALACE
 Ρόδο: BEST WESTERN PLAZA HOTEL


• 2 εισιτήρια για 2 άτομα και 1 ΙΧ με επιστροφή για το Bari της Ιταλίας και
• 2 εισιτήρια για 2 άτομα και 1 ΙΧ με επιστροφή με προορισμό την Ancona


Την κλήρωση θα αναμεταδοθεί «ζωντανά» στις 6 Μαρτίου και ώρα 14:00 στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος www.seasmiles.com όπου θα αναρτηθούν και τα στοιχεία των τυχερών νικητών.


Στα 3 χρόνια λειτουργίας του το πρόγραμμα επιβράβευσε τα μέλη του, παρέχοντας πάνω από 15.000 δωρεάν εισιτήρια, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του να παρέχει μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.


Το πρόγραμμα πιστότητας πελατών SeaSmiles απευθύνεται στους επιβάτες της Attica Group που ταξιδεύουν με τη SUPERFAST FERRIES και την BLUE STAR FERRIES, στην Αδριατική θάλασσα, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου και την Κρήτη.


Οι επιβάτες μπορούν εύκολα να αποκτήσουν την κάρτα μέλους, συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκεται στη Reception των πλοίων του Ομίλου, κερδίζοντας αυτόματα 100 πόντους επιβράβευσης εγγραφής νέου μέλους. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση on-line στην ιστοσελίδα www.seasmiles.com και να κερδίσουν 100 extra πόντους επιβράβευσης ηλεκτρονικής εγγραφής. Μετά την εγγραφή τους, τα μέλη συγκεντρώνουν πόντους με αναλογία 1€ = 1 πόντος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!