12.06.2022

Αmerican P&I Club: Δίπλα στην ελληνική ναυτιλία ισχυρό και ανανεωμένο

J. Hughes: Η Ελλάδα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ναυτιλίας και το American P&I Club είναι περήφανο που προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπως δήλωσε στο Maritimes TV, o Joseph Hughes Owner, Shipowners Claims Bureau, Inc. and affiliated companies. Παρά τις δυσκολίες τόσο τις γεωπολιτικές όσο και τις οικονομικές, ο ίδιος τόνισε ότι η ναυτιλία έχει θετικές προοπτικές. Αναφερόμενος στις αλλαγές της διοίκησης και συγκεκριμένα στη νέα CEO του American Club, Δωροθέα Ιωάννου σχολίασε ότι η γυναικεία συμμετοχή θα είναι πολύ ισχυρή πλέον, γεγονός που είναι πολύ ευχάριστο.

V. Solarino: Η ναυτιλία χρειάζεται φυσική παρουσία και διάδραση και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε και πάλι στα Ποσειδώνια, δήλωσε από την πλευρά του ο Vincent Solarino, COO & President, Shipowners Claims Bureau, Inc., Managers of the American P&I Club. Αναφερόμενος στην Δ. Ιωάννου τη νεα CEO του American P&I Club, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά ότι γεννήθηκε για να είναι έτοιμη για μια τέτοια θέση.

D. Tadros: “Εγω και η Δωροθέα Ιωάννου είμαστε τα πρώτα στελέχη που μιλάμε ελληνικά και βλέπουμε ένα λαμπρο μέλλον για το American P&I Club με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες που θα είναι καλές τόσο για το club όσο και για τα μέλη του”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Maritimes TV, o Daniel Tadros, Chief Legal Officer at Shipowners Claims Bureau, Inc., as Managers of The American P&I Club. Ο ίδιος εκτιμά ότι η ελληνική ναυτιλία θα στηρίξει το Club. Ενώ αναφερόμενος μεταξύ άλλων στον πόλεμο στην Ουκρανία και στις κυρώσεις που επιβάλλονται ο κ. Tadros σημείωσε ότι το American P&I Club κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τα μέλη του.

J.Koukouli: Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νέα μου θέση, όπως δήλωσε στο Maritimes TV η Joanna Koukouli, 1st degree connection 1st, Deputy Global Claims Director at The American P&I Club. Αναφερόμενη στα Ποσειδώνια είπε ότι είναι μια ευκαιρία για να συναντήσεις ανθρώπους του ναυτιλιακού κλάδου και να ισχυροποιήσεις τις σχέσεις σου περαιτέρω.

D. Ioannou: Θέλαμε να είμαστε μέρος των Ποσειδωνίων για αυτό διοργανώσαμε και την εκδήλωση μας στην έκθεση και ταυτόχρονα να χτίσουμε και να ισχυροποιήσουμε τις σχέσεις μας, όπως δήλωσε η Dorothea Ioannou, Deputy Chief Operating Officer at The American P&I Club. Έχω μια καλή ομάδα και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά, με τη νέα μου θέση ως CEΟ.

G. Gourdomichalis: Το American P&I Club έχει κάνει πολύ ωραία βήματα με το πιο πρόσφατο αυτό της επιλογής της νέας CEO, Δωροθέα Ιωάννου, όπως δήλωσε στο Maritimes TV, ο George Gourdomichalis, Chairman of the Board of Directors of the American Club.Το American P&I Club είναι το club τη σπονδυλικής στήλης της ελληνικής ναυτιλίας γιατί απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες ναυτιλιακές εταιρείες, κατέληξε χαρακτηριστικά.

Συνεντέυξεις: Μάρκος Κάντζιος
camera: studio Panos Halkidis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!