Δημοσίευση: 4 / 2 / 2018
DNV GL : Μέσα από το γραφείο Ελλάδος μεταφέρουμε στον Έλληνα εφοπλιστή την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία δεκαετιών
 

«Δίνουμε μεγάλη έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα» τονίζει ο  Ιωάννης Χιωτόπουλος, Περιφερειακός Διευθυντής, Νοτιοανατολικής Ευρώπης & Μέσης Ανατολής του DNV GL, στο maritimesTV, διευκρινίζοντας πως το γραφείο Ελλάδος δίνει λύση στον έλληνα εφοπλιστή σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει σχετικά με το πλοίο του.

Ο Λεωνίδας Καρύστιος, Regional Tanker & Gas Segment Director, DNV GL, μιλά για τις εξελίξεις στην αγορά των πλοίων μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG).

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Σέργης , Regional Bulk Carrier Segment Director - ‎DNV GL, επισημαίνει πως η ελληνική ναυτιλία είναι συνυφασμένη με την αγορά του ξηρού φορτίου, ενώ τονίζει ότι  είναι ένας υποτιμημένος τομέας με δυναμική προοπτική.

«Η ναυτιλία είναι μια παραδοσιακή βιομηχανία η οποία αλλάζει και γίνεται από τις πρωτοπόρες βιομηχανίες που χρησιμοποιεί την τεχνολογία». Επισημαίνει ο Ιάσων Στεφανάτος, Senior Research Engineer, Maritime R&D and Advisory - DNV GL. « Εμείς παραδοσιακά πιστεύουμε στην τεχνολογία και για αυτό από τη δεκαετία του ’50 υπάρχει στον οργανισμό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης .»

«Εάν θέλει κάποιος να παραμείνει στην αγορά θα πρέπει να κατασκευάσει πλοία πιο οικονομικά, τόσο στην κατανάλωση όσο και στην βελτιστοποίηση του Hull.» Τονίζει ο Νικόλαος Μίχας, Technical Service Manager -  DNV GL, ενώ αναφέρεται στην τεχνογνωσία του DNV GL στην σχεδίαση και κατασκευή των πλοίων.

Οι συνεντεύξεις δόθηκαν στα γραφεία του DNV GL στα πλαίσια της συνεντεύξεις τύπου την Παρασκευή 02/02/18

Συνεντεύξεις: Μάρκος Κάντζιος

Camera: studio Panos Halkidis

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn